FL pianoroll
Re: FL pianoroll
Ako spravim, aby sample hral len taku dlzku, pokym drzim stlacenu klavesu, aby sa proste nedohraval .. ?
To robis v nastaveni samplera
a pod cim to mam hladat ? lebo nejak sa v tom este neorientujem
no to je prave ta obalka , co si sa ma na nu pytal v PM ..
kde sa da v FL pozriem aku latenciu ma moj midikeyborad ? Pripadne nastavit nieco okolo toho 
midikeyboard nema latenciu .. i ked teda midi je dost pomale .. latenciu ma zvukovka .. niekde v nastaveni ASIO by sa mala zobrazit latencia ..
Zdar, kde/cim/ako nastavim, aby sa mi zvysovanim tonu nezvysovalo aj tempo pri danom sampli ? Sample mam hodeny do Sampletanku.
Viem kazdej klavese-kazdemu tonu priradit vlastne tempo ?
Viem kazdej klavese-kazdemu tonu priradit vlastne tempo ?
V FL sa neda pre jednotlive sample na paterne priradit rozne bpm ? Aby mi pri napr. 8 beats per bar v sekvenceri loopovali sample rovnako. Neviem ci som to dobre vysvetlil, snad ma niekto pochopi.
TO musi umet ten sampler nezvysovat tempo.. treba NI intakt umi neco podobneho, ale stejne to ztraci pak kvalitu..
Moc bych ti to nedoporucoval.
Co se tyka bicich loopu, tak na to se pouziva slicer ve fruity ten ti rozseka loop a pak ho da do midi pianorollu a uz si muzes libovolne menit BPM a meni se ti i tempo loopu a sedi ti stale v celem treku..
A hele, co taky pouzit youtube tutorialy? Tam je to skoro vsecko vysvetlene.
Moc bych ti to nedoporucoval.
Co se tyka bicich loopu, tak na to se pouziva slicer ve fruity ten ti rozseka loop a pak ho da do midi pianorollu a uz si muzes libovolne menit BPM a meni se ti i tempo loopu a sedi ti stale v celem treku..
A hele, co taky pouzit youtube tutorialy? Tam je to skoro vsecko vysvetlene.