Fruity Loops 6 export mp3 - ako naj qualita?

Trackery, Reason, FL Studio...
nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: no já právě mám drivery na zvukovku pro x64 (1212m) a tak bych na ten systém rád přešel...jenže jestli většina zvukovek ty drivery nemá, tak to asi hned tak neudělají, no škoda...

k tématu: já to z fl renderuju do wavu 16-bit, potom to většinou ještě upravím v sound forge 7 (poslední verze, co nepotřebuje .NET framework) a tam odsud to uložím do MP3, přes vestavěný plugin, který je ovšem zpoplatněný zvlášť k sound forge...no nebo dřív jsem na tohle používal ještě Audiograbber...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

nathanael: no ono ti 64 bitu na desktopu stejne skoro nic neprinese, takze imho neni moc duvod prechazet ;)

anderson

Příspěvek od anderson »

nho chcel som vykúšať to nahrávanie a uz mi ASIO nejde ani tak ako islo :-/
nechapem co sa s tým stalo , v Audio settings ked si chcem nastaviť output tak tam mám uz len ASIO4ALL v2 a predtým som tam mal navyse este 2 dalsie moznosti pre ASIO

a ASIO mi vyzera takto a tiez neviem co znamena "Bayond Logic"
Obrázek

Shodan

Příspěvek od Shodan »

anderson: normálně jsou dva stavy - funguje, nefunguje. Ovšem tvůrci ASIO4all snídali vtipnou kaši a tak mají stavy 3 - funguje, nefunguje, totálně v p*deli
Tak jako mají obrázek Bushe na tlačítku "Simple"... vědu v tom nehledej.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

anderson

Příspěvek od anderson »

no tak to si my fakt pomohol :D ..ze "snídali ftipnou kaši" ..jasné , to vystluje vsetko.. idem to skúsiť :D

anderson

Příspěvek od anderson »

zdravím .. mám pár nových otázok :D ...
1. Neviete aká chyba može byť v FL6 ked mi nechce vo vyssej kvalite zrendrovať track?? .. hocikedy to proste zastane a nejde dalej a musím to vypnúť cez alt +ctrl +del (a uz posledne mi to ani v nízkej nechce robiť)
2. Ako sa dajú vyexportovať jednotlivé nástroje ako stopy? ...lebo ja som to robil tak , ze ostatok som označil a zmazal , a potom som si pustil ulozený projekt atd. :D ... noa vzdy to má takú istú velkosť

pls poradte ak sa dá :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Shodan píše:anderson: normálně jsou dva stavy - funguje, nefunguje. Ovšem tvůrci ASIO4all snídali vtipnou kaši a tak mají stavy 3 - funguje, nefunguje, totálně v p*deli
Tak jako mají obrázek Bushe na tlačítku "Simple"... vědu v tom nehledej.
No spis funguje, nefunguje, a za hranicemi logiky a v rohu je takovy prijemny zensky symbol, autori tim chteji naznacit ze sice program netusi co se zvukovymi pakety deje, ale deje se a mozna to i hraje :) jako zena :) nepochopitelna :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

na export po stopach je tam volba, v paneli pre export... mrknem na to, ako sa to presne vola... teda, export neni po stopach (kanaloch) ale po FX trackoch, takze ak ti idu dva nastroje do rovnakeho fx a chces ich mat samostatne, musis naklonovat fx track a nastroje rozdelit

anderson

Příspěvek od anderson »

mohol by si popísať presne kde to je? ..lebo som skušal pozera hocikde ale nejak som to nenašiel

anderson

Příspěvek od anderson »

heej ... nezabudol si na mna? :( ..fakt by som to dosť potreboval

anderson

Příspěvek od anderson »

halooo :'-(

Odpovědět