..potrebujem vediet niečo ohladom tých vecí ako Dithering atd.. a nastavit to na najnaj kvalitu ..thx
Fruity Loops 6 export mp3 - ako naj qualita?
Fruity Loops 6 export mp3 - ako naj qualita?
Poradte mi niekto pls ako mám nastaviť v FL6 export mp3 tak aby to vyrenderovalo na najvyššiu qualitu (može to kludne robiť aj pol dna
)
..potrebujem vediet niečo ohladom tých vecí ako Dithering atd.. a nastavit to na najnaj kvalitu ..thx
dithering: rob export do 32bit wavu a dithering ti netreba. interny vo FL je nahovno
dither urobis lepsie v ramci masteringu v inom sw, alebo ked uz do 16bitov, daj na master mda dither vst (freeware), nastavis podla ucha (vyhoda)
mp3 vo FL NEPOUZIVAT!!! pouziva sice lame ale v nemoznom nastaveni a kvalita je otrasna. ja enkodujem cez EAC
dither urobis lepsie v ramci masteringu v inom sw, alebo ked uz do 16bitov, daj na master mda dither vst (freeware), nastavis podla ucha (vyhoda)
mp3 vo FL NEPOUZIVAT!!! pouziva sice lame ale v nemoznom nastaveni a kvalita je otrasna. ja enkodujem cez EAC
nho kebyze robím exprot do 32 bit wawu tak sa mi to asi nezmestí na disk , minule som len jeden zvuk ktory mal dlzku asi 2 sekundy vyexportoval takto v plnom waw a malo to 80 MB ...(to som nechapal ako je to mozne )
mda dither vst? ...nevies pls kde by som to asi nasiel? ..lebo zatial sa mi to nepodarilo ..thy
mda dither vst? ...nevies pls kde by som to asi nasiel? ..lebo zatial sa mi to nepodarilo ..thy
jhoo tak to ma teší
..lebo niektroe veci sa nedaju vyčítať ani z tutorialov
(sedmicku ani ja zatial nepouzivam)
.. no a dalsia vec co este neviem , a ani mi to zatial nikto neporadil .. ze ako nahrávať cez fl6 , uz som prisiel nato ze treba ASIO , to mi ide (aj ked myslím ze nie tak ako má) ..a uz som aj v mixeri nastavil input , aj som počul cez fl co vravím do mikrofonu ...len neviem ako to mám dať nahrať :-/
(sedmicku ani ja zatial nepouzivam)
.. no a dalsia vec co este neviem , a ani mi to zatial nikto neporadil .. ze ako nahrávať cez fl6 , uz som prisiel nato ze treba ASIO , to mi ide (aj ked myslím ze nie tak ako má) ..a uz som aj v mixeri nastavil input , aj som počul cez fl co vravím do mikrofonu ...len neviem ako to mám dať nahrať :-/
na sabli onoho kanala v mixeri je disketka, na nu kliknes, zadas cestu a nazov suboru, do ktoreho nahravas, a potom stlacis len record na hlavnom transporte. samozrejme si mozes audio z "nahravacieho" kanala naroutovat do dalsieho, kde nan navesias nejake preview efekty pre odposluch a sucasne nahras suchy zvuk. defaultna cesta pre subory je v podadresari recorded v adresari FL, co neni moc prakticke... defaultne nazvy suborov su odvodene od nazvu FX tracku. bitova hlbka zaznamu sa nastavuje v menu pre mixer (lavy horny roh, tam to niekde najdes), bud 16 alebo 32 bit, 24 FL nevie