Fruity Loops 6 export mp3 - ako naj qualita?

Trackery, Reason, FL Studio...
anderson

Fruity Loops 6 export mp3 - ako naj qualita?

Příspěvek od anderson »

Poradte mi niekto pls ako mám nastaviť v FL6 export mp3 tak aby to vyrenderovalo na najvyššiu qualitu (može to kludne robiť aj pol dna :D)
..potrebujem vediet niečo ohladom tých vecí ako Dithering atd.. a nastavit to na najnaj kvalitu ..thx

anderson

Příspěvek od anderson »

je to príliš hlúpa otázka alebo to fakt nikto nevie?

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Naj kvalita mp3 se jmenuje .wav :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

kexik

Příspěvek od kexik »

dithering: rob export do 32bit wavu a dithering ti netreba. interny vo FL je nahovno
dither urobis lepsie v ramci masteringu v inom sw, alebo ked uz do 16bitov, daj na master mda dither vst (freeware), nastavis podla ucha (vyhoda)
mp3 vo FL NEPOUZIVAT!!! pouziva sice lame ale v nemoznom nastaveni a kvalita je otrasna. ja enkodujem cez EAC

anderson

Příspěvek od anderson »

nho kebyze robím exprot do 32 bit wawu tak sa mi to asi nezmestí na disk , minule som len jeden zvuk ktory mal dlzku asi 2 sekundy vyexportoval takto v plnom waw a malo to 80 MB ...(to som nechapal ako je to mozne )

mda dither vst? ...nevies pls kde by som to asi nasiel? ..lebo zatial sa mi to nepodarilo ..thy

Shodan

Příspěvek od Shodan »

-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

kexik

Příspěvek od kexik »

??? minuta 32bit wavu ma asi 24MB... ty si ten zvuk vyexportoval aj s minutou ticha, FL exportuje bud vyselektovanu cast playlistu (cervenu), alebo ked neni vyselektovane nic, tak vsetko od zaciatku az po spatny lokator, ktory je v novom projekte defaultne na jednej minute...

anderson

Příspěvek od anderson »

ahaa ..nho ok ..uz buem vediet ... sorry za drbnuté otázky ale s produkciou robím zatial len tak pol roka a musím sa do toho vsetkeho este dostat :D

kexik

Příspěvek od kexik »

klidek... ja som trpezlivy radic a o fl viem vsecko (okrem sedmicky, tu zatial nepouzivam)

anderson

Příspěvek od anderson »

jhoo tak to ma teší :) ..lebo niektroe veci sa nedaju vyčítať ani z tutorialov
(sedmicku ani ja zatial nepouzivam)

.. no a dalsia vec co este neviem , a ani mi to zatial nikto neporadil .. ze ako nahrávať cez fl6 , uz som prisiel nato ze treba ASIO , to mi ide (aj ked myslím ze nie tak ako má) ..a uz som aj v mixeri nastavil input , aj som počul cez fl co vravím do mikrofonu ...len neviem ako to mám dať nahrať :-/

kexik

Příspěvek od kexik »

na sabli onoho kanala v mixeri je disketka, na nu kliknes, zadas cestu a nazov suboru, do ktoreho nahravas, a potom stlacis len record na hlavnom transporte. samozrejme si mozes audio z "nahravacieho" kanala naroutovat do dalsieho, kde nan navesias nejake preview efekty pre odposluch a sucasne nahras suchy zvuk. defaultna cesta pre subory je v podadresari recorded v adresari FL, co neni moc prakticke... defaultne nazvy suborov su odvodene od nazvu FX tracku. bitova hlbka zaznamu sa nastavuje v menu pre mixer (lavy horny roh, tam to niekde najdes), bud 16 alebo 32 bit, 24 FL nevie

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: jentak mě napadl malý OT dotaz - že FL nepodporuje 64 bitů? nevíš proč?

kexik

Příspěvek od kexik »

??? ziadny format pre 64bit PCM nepoznam... ci ako myslis, ze preco nepouziva interne 64bit? tym som si nie isty, ci nepouziva...

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: ne sorry, špatně jsem to napsal - myslím to, že nepodporuje 64bit XP, že nemá 64bitovou verzi...a mě by zajímalo, proč tu verzi nemá? nevíš, jestli se chystá?

kexik

Příspěvek od kexik »

urcite sa chysta... oni su v imageline pekni tajnostkari... este pred rokom tvrdili ze nechystaju riesenie pre dualcore procaky a drb, hned o par mesiacov bola fl7 s podporou multicore...
ono na 64bit XP hlavne nie su drivery pre zvukovky, takze zatial to nema moc zmysel, o 64bitoch uvazovat

Odpovědět