Nahravani MIDI v FL Studiu
-
tak ten freeze mi nefunguje....proste nic sa nedeje ziadne pop up okno k tomu nevypise..cisto to ignoruje....no ale kazdopadne som sa dnes dozvedel ze konecne bude FL podporovat SYSEX
no uz bolo aj nacase.....inak mohol by si i prosim napisat ako si vo FL z MIDI stopy--ak pouzivam hw nastroj a mam to finalne upravene a potrebujem pouzit hw nastroj na inu stopu s nieim inym --ako si mam z midi stopy nahrat wav...alebo existuje nejaky iny sposob? diky za odpoved -M-

2Jajbolí: OK, já nemám nic společného s FL, takže jen obecně: v tvém případě je použitelná jen jedna možnost a tou je nahrání MIDI stopy v reálném čase. Takže MIDI stopu s potřebnými daty již máš, takže stačí připojit externí synth (který ti ta MIDI data přehrává) normálka do linkového vstupu zvukovky a ten v reálném čase nahrát. Neměl by to být žádný prob ani ve FL.
P.
P.
-
pavlii píše:2Jajbolí: OK, já nemám nic společného s FL, takže jen obecně: v tvém případě je použitelná jen jedna možnost a tou je nahrání MIDI stopy v reálném čase. Takže MIDI stopu s potřebnými daty již máš, takže stačí připojit externí synth (který ti ta MIDI data přehrává) normálka do linkového vstupu zvukovky a ten v reálném čase nahrát. Neměl by to být žádný prob ani ve FL.
Jo jasne...v cubase je to v podstate jednoduche--tam viem ako si robit to live nahravanie do auio stopy z midi---len v FL ma to zaujima ci je tam tiez takata fičúra...alebo akym sposobom to co najpohodlnejsie spravit...kazdopadne aj tak diky
P.
-
2Jajbolí: jasnačka - ale to jsem avizoval hned na začátku
IMHO se celá věc má asi tak: postup jsem ti napsal (obecný) a napasovat to na prostředí FL musí udělat naprosto kdokoli, kdo se v programu FL vyzná. Ale třeba ti to někdo napíše přesně - já mám zato, že by stačilo, abys zapojil na pár minut trochu hlavu a nastavil to sám
Já pořád nerozumím tomu, proč někteří lidé radši tráví několikanásobně množství času pokládáním dotazů do diskusního fóra, když by to za zlomek té doby zvládli sami - řekněme za přispění nějakého obecného postupu (který jsem napsal výše).
P.

P.
-
pavlii píše:2Jajbolí: jasnačka - ale to jsem avizoval hned na začátkuIMHO se celá věc má asi tak: postup jsem ti napsal (obecný) a napasovat to na prostředí FL musí udělat naprosto kdokoli, kdo se v programu FL vyzná. Ale třeba ti to někdo napíše přesně - já mám zato, že by stačilo, abys zapojil na pár minut trochu hlavu a nastavil to sám
Já pořád nerozumím tomu, proč někteří lidé radši tráví několikanásobně množství času pokládáním dotazů do diskusního fóra, když by to za zlomek té doby zvládli sami - řekněme za přispění nějakého obecného postupu (který jsem napsal výše).
hele s Fruity umim dost dobre delat--ale s midi som tam este nepracoval az teraz zacinam s mojim prvym synthom--cubase pouzivam kratko a tam je to easy..s midi delanim audio z midi ale Fl je v tomto dost taky priblbly--myslim MIDI iba--takze nerob zo mna lamu pls

P.
pokud jde o nahrani audia do fl, na zvukovce mas asi nejake asio in porty. takze v mixu na fl nastavis nad casti kde mas efx ten vstup do ktereho ti jede ten korg, pak zmacnes na te stope dole pod kanalem ikonku diskety otevre se ti okno kde si pojmenujes soubor kery nahrajes a spustis record a play myslim a jedes... neni to mozna uplne presne podle toho ale vicemene takle nejak ten postup je...