Nahravanie hlasu do FL9 je tiche
Re: Nahravanie hlasu do FL9 je tiche
nastrojovy bude kvazi linkovy. mic100 ma regulovatelny zisk na vystupe takze tam nebude problem. vyssia impedancia nastrojoveho vstupu neuskodi. cize prepinac kludne na gitarku
don corleone píše:s kompresormi, limitermi a podobne vobec neviem robit, to by som si asi nepomohol.

MDudas, jednoducho, velky stereojack predsa...
Re: velky stereojack, predsa
Tak to hned dva - jeden dolava a druhy doprava - nech je to symetricke.
Sak vidim, ake to ma dierky. Nem slepa som. Ale balanced sa tam nepise nikde....

Tak to hned dva - jeden dolava a druhy doprava - nech je to symetricke.

Sak vidim, ake to ma dierky. Nem slepa som. Ale balanced sa tam nepise nikde....
Sak a nepisal som to k tomu ze bohvie ci to vobec ma symetricky vstup ? Citam troska ne ?
zistit, ze to nema symetricky vstup mi trvalo asi 30 sekund.... si si mohol usetrit prispevok.Venti píše:a aky mas mikrofonovy kabel ? symetricky alebo nesymetricky ?
i ked je otazne ze ci ta "zvukovka" ma vobec symetricky ten vstup

Sak pisal si. Ale naco....Venti píše:Sak a nepisal som to k tomu ze bohvie ci to vobec ma symetricky vstup ? Citam troska ne ?

Citam troska? Citam. Dost citam. Neboj.

- don corleone
Zabudol som sa pochvalit
: Preamp uz mam tyzden doma a splnil to, co som od neho ocakaval. takze dik za tip.

Tak si ho uzi! Az sa Ti niekedy postasti lepsi zvysok hardware, tak budes zirat ako prijemne hra SM58 + Mic100 !
V amaterskych podmienkach uplne SUPER.
Este raz - urcite nikdy nezapni phantom power (48V) !!!! Inak pojde mikrofon do servisu...
Na tvojej zvukovke by sa to teraz malo sturat do "gitary", teda do laveho.... alebo do praveho prepnuteho na gitaru.
Volume pridavaj opatrne, bo "gitarka" zosiluje tiez viac ako standard Line-in.
V amaterskych podmienkach uplne SUPER.
Este raz - urcite nikdy nezapni phantom power (48V) !!!! Inak pojde mikrofon do servisu...
Na tvojej zvukovke by sa to teraz malo sturat do "gitary", teda do laveho.... alebo do praveho prepnuteho na gitaru.
Volume pridavaj opatrne, bo "gitarka" zosiluje tiez viac ako standard Line-in.
Preco by mu mal vadit phantom?