optimalizace wavu v abletonu

Trackery, Reason, FL Studio...
Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

divny... me to slape jak po masle a to mam 2GB ram... audio mam 48khz 24bit.... ale je fakt ze ho na nic jinyho skoro nepouzivam

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ten crop sample je taku na prd. Sice to ulozi, to je pravda, ale pak to najit v pracovnim folderu a promazavat, no nic moc.

OT:
No ja teda resim fakt tu sedmickovou verzi. Vcera sem udelal kompletne optimalizaci a stejne mi litaji do midi nejaky sracky (pardon) a tim to mrsi zvuk, CPU ihned vleti az do nebe, zvuj se sekne a basta. At dam freeze na track, nebo to rendruju na disk, totez. A to jsem dokoupil na 2GB RAMku. Asi budu muset preinstalovat komplet PC nebo zustat na starsi verzi. Dela to novation remote SL, ale v 6-kove verzi to neni.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ten crop sample je taku na prd. Sice to ulozi, to je pravda, ale pak to najit v pracovnim folderu a promazavat, no nic moc.

OT:
No ja teda resim fakt tu sedmickovou verzi. Vcera sem udelal kompletne optimalizaci a stejne mi litaji do midi nejaky sracky (pardon) a tim to mrsi zvuk, CPU ihned vleti az do nebe, zvuj se sekne a basta. At dam freeze na track, nebo to rendruju na disk, totez. A to jsem dokoupil na 2GB RAMku. Asi budu muset preinstalovat komplet PC nebo zustat na starsi verzi. Dela to novation remote SL, ale v 6-kove verzi to neni.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

upman: pokavad chces vymazat audio vzorky ktery nepotrebujes a nemas v projektu tak staci dat delete unused samples.. to automaticky vymaze nepouzibvany vzorky..
respektive oteveres file manager das vyhledat nepouzivany vzorky a ty jednoduse pak vymazes...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

:) aha, dik. Jakmile pojedu vic pres audio a ne jako ted 99% vst, tak vyuziju

LUPO

Příspěvek od LUPO »

tak uz jsem na to prisel. Vezme se stopa kde je treba kopak a vzdy se pomoci Split (ctrl+E) vyrezou vzorky tak, aby tam byly jako loop vzdy jen jednou, ostatni se smazou. Pak (pokud mate dost pameti) se kazdej z tech loopu zaskrtne aby se nahraval do RAM a nemusel valit streamovane z disku. Pak vzdy oznacim kazdej loop a dam CROP a znovu tu stopu "vyskladam z tech loopek.

pak kdyz se znovu ulozi celej song do noveho adresare funkci Collect and save, tak "zmizi" ty puvodni dlouhy wavy a objevi se v adresari projektu Samples, adresar Cropped, a tam uz budou pouze ty orezany loopky.

Voila!

Odpovědět