v Audio device mam jen ASIO4ALL v2 ale uz jsem poklikal vse a ani naznak zvuku..Jestli jsem dobre pochopil tak ASIO4ALL neni pro 32bitovy windows 7ReaktoplazmAR píše:tak máš tam volaky asio ovladač alebo nie ??Flash Gordon píše: a ktem ASIO..to ma prave problem ze ho nemuzu zapnout..jede mi to jen v MME/DirectX rezimu,kdyz dam Asio, tak se sice ukazatele hlasitosti v Abletonu hybou,ale nevychazi zadny zvuk........
ked dáš Driver Type - ASIO, tak v lište Audio Device máš aké možnosti ??
ked žiadne tak stiahni to asio4all .. http://www.asio4all.com/
Problem v Abletonu
-
Flash Gordon
Re: Problem v Abletonu
- ReaktoplazmAR
otvor si ovladaci panel ASIO4ALL

a pozri čo tam ne/máš pozapínané..

-
Flash Gordon
mam to stejne jako ty a nic...Jestli to bude vazne tim,ze mam 32bit system tak si ho asi budu muset preinstalovat....ReaktoplazmAR píše:otvor si ovladaci panel ASIO4ALL
- ReaktoplazmAR
podla toho čo píšu na stránke je to aj pre 32bit.. skús ešte pozret nadstavenia v abletone.. channel config..etc.
btw: obrázok je z netu.. ja asio4all nemám..
btw: obrázok je z netu.. ja asio4all nemám..
Zkontroluj co mas nastaveny v Abletonu na masteru v poli "Master Out"
-
Flash Gordon
asi ted budu znit jako lama(,ale ja jsem ableton lama..mam ho jen par dni...tak mejte se mnou strpeni..rad bych ten problem vyresil) jake master pole myslis? Jestli to v Preferences/Audio/Output Config tak tam mam jen dve volby a to 1 (mono) and 2 (mono) a 1/2 (stereo) oboji zaplethovt píše:Zkontroluj co mas nastaveny v Abletonu na masteru v poli "Master Out"
http://www.wiretotheear.com/wp-content/ ... n_live.jpg
uplne v pravo je stopa Master a na ni je policko Master out, tam musi bejt nastavenej existujici vystup. Muze se stat, ze tam z nejakyho duvodu je nastaveny neco jinyho.
uplne v pravo je stopa Master a na ni je policko Master out, tam musi bejt nastavenej existujici vystup. Muze se stat, ze tam z nejakyho duvodu je nastaveny neco jinyho.
-
Flash Gordon
Diky,ale bohuzel tim to taky nebude...thovt píše:http://www.wiretotheear.com/wp-content/ ... n_live.jpg
-
Flash Gordon
Tak jsem v sekci MIDI SYNC vypl u MIDI Ports Output: Microsoft GS Wavetable Syth.. dal jsem off u Tack Sync i Remote a tohle vypnuti mi rozjelo konecne ASIO4all..tak uvidime jestli pojede plynule... 
-
Flash Gordon
Tak se to seka stale..ale ted nevypadava zvuk,ale sekne se to jako glitch coz je prijatelnejsi nekteri by na sobotnim koncerte mohli usoudit,ze to tak i ma byt,ale stale je to problem no......