Prophet64- nova krev do zil vaseho c64

Trackery, Reason, FL Studio...
Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: no jasneze chci, pm´d you, jak se modne rikava na G-Snobs

nooly

Příspěvek od nooly »

to je ten hnusnej, zeleno cernej ne? : ))

kru

Příspěvek od kru »

sympaticka mala nahrada za monitor k c64 - http://cgi.ebay.co.uk/New-Sony-5-LCD-Sc ... dZViewItem

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kru: jo to sem videl pouzivat c64kare...

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Pro me je tam zakladni vada, neumi to MIDI. Dostupny MIDI interface (k sehnani obcas na ebay) umi jenom DIN Sync MIDI synchronizaci, ale ne prime trigovani not pres MIDI. Musi se tam programovat patterny jako na TB303 a pak synchronizovat.

Existuje projekt MIDI interface pro Propheta, ale ten clovek uz to dela desne dlouho a porad tam resi veci typu PC mys k C64 apod. Navic to bude DIY.

Jo a taky jsem nekde nasel planek jak odbrumit a odsumet audio vystup + zlepsit video vystup z C64. Lidi, kteri pouzivaji Prophet to takhle upravuji + pridaji 4 potenciometry na prime ovladani parametru (misto joysticku). Nekde to mam ulozeny.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

nooly

Příspěvek od nooly »

a.tom.x jo ten planek na odbrumeni by se mi hodil, kdyz budes tak hodnej... prej dost pomuze, kdyz se vyradi RF interface... a doufam, ze to neni jedine eso, co mas v rukavu =)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

a.tom.x: no ale je tam i sekvencer, normalni pianoroll... ad sum- o ten prave jde :)

nooly

Příspěvek od nooly »

no jo, ale jde o bilej sum, ne o ten, co se tam prida nekde na ceste =)

mjo a ten sekvencer se mi na pohled moc nezda (nezkousel jsem)... chci rict - neumim si jeho pouzivani moc predstavit, ty ostatni programy jsou prece jenom jednodussi a stravitelnejsi... imho.

Odpovědět