Reason mam rad a priznavam asi je to tim ze mi zatim staci ( od 3) to co ma. Je naprosto stabilni, nezatezuje komp a je total intuitivni, pac kdyby nebyl tak z toho lama jako ja nevyloudi ani zvuk.
Reason 3
Ja osobne mam smisene pocity z R3. Urcite je dobrej krok, ze tam konecne hodili slusnej compr., eq a buhvi co jeste, ale ja osobne bych uvital, kdyby tam byli jeste nejaky ( nevyznam se v tom takze newim jaky presne
) efekty a pak taky nejakej novej synth, ikdyz je pravda ze diky tomu combinatoru to nebude treba, jelikoz tam pude udelat treba 8 oscilatorovej malstrom nebo subzetor.
Reason mam rad a priznavam asi je to tim ze mi zatim staci ( od 3) to co ma. Je naprosto stabilni, nezatezuje komp a je total intuitivni, pac kdyby nebyl tak z toho lama jako ja nevyloudi ani zvuk.
jestli neznate - poslechnete tohle. mad professor je pro me temer modla. nejsem odbornik pres dub, ale takhle by optimalne asi znit nemel. myslite, ze to je autorem nebo moznostma ktery mel?
http://www.propellerheads.se/replacehardware/viking.htm
o prebudovani sound enginu asi u props neuvazuji
2 sparx: stve me, ze neumim dobre vysvetlit co mi na tom zvuku nesedi
a uz toho necham protoze to mam bejt o trojce a ne o mejch objevech po sto letech.
o prebudovani sound enginu asi u props neuvazuji
2 sparx: stve me, ze neumim dobre vysvetlit co mi na tom zvuku nesedi
a uz toho necham protoze to mam bejt o trojce a ne o mejch objevech po sto letech.
no, pokud ma byt reason skutecne all-in-one a dejme tomu, ze budu ignorovat to audio in, chcete mi vazne namluvit, se se ma clovek obejit s dvouma synthama a zbytek uz jen doplacavat samplama?? to teda sorry, ale v tom pripade je to skutecne asi program delanej pro me, pubertaka, co si s temahle vecma rad hraje, ale asi jen tezko ho muze vyuzit komplexne skutecne profesionalni muzikant
prvni dojmy
tak jsem prave ukoncil prvnich dvacet minut beta verze, ktera se chova jako demo.
no musim uznat, ze jsem necekal, ze ty moduly co pridali panove od props reason tolik nakopnou. alespon me z toho zajisrily ocicka. novej eq, comp, limiter a stereo imager jsou fakt skvely. a combinator - tak to je fakt cool vecicka. spojil jsem tri malstromy a i bez efektu, to bylo fakt husty. myslim, ze tohle pridava reasonu na zajimavosti a prace s nim zustava rychla.
jsem prijemne prekvapenej - no zejtra to poslechnu na monitorech, jestli opravdu ma ten zvuk vetsi jiskru - na sluchatkach se mi to zdalo lepsi nez driv. ale na tech zpravidla poznam prd.
no musim uznat, ze jsem necekal, ze ty moduly co pridali panove od props reason tolik nakopnou. alespon me z toho zajisrily ocicka. novej eq, comp, limiter a stereo imager jsou fakt skvely. a combinator - tak to je fakt cool vecicka. spojil jsem tri malstromy a i bez efektu, to bylo fakt husty. myslim, ze tohle pridava reasonu na zajimavosti a prace s nim zustava rychla.
jsem prijemne prekvapenej - no zejtra to poslechnu na monitorech, jestli opravdu ma ten zvuk vetsi jiskru - na sluchatkach se mi to zdalo lepsi nez driv. ale na tech zpravidla poznam prd.
ja si naopak myslim, ze dva syntaky stacia az az. aj tak vsetky sw syntaky, co poznam, dokazu urobit zhruba rovnaku sluzbu. skor si myslim, ze tam chyba to Audio In, ktore by vnieslo do Reasonu viac naturalnosti a zivosti. pre mna je to stale prilis "umely" sequencerparek píše:no, pokud ma byt reason skutecne all-in-one a dejme tomu, ze budu ignorovat to audio in, chcete mi vazne namluvit, se se ma clovek obejit s dvouma synthama a zbytek uz jen doplacavat samplama?? to teda sorry, ale v tom pripade je to skutecne asi program delanej pro me, pubertaka, co si s temahle vecma rad hraje, ale asi jen tezko ho muze vyuzit komplexne skutecne profesionalni muzikant
Re: prvni dojmy
Není nic jednoduššího než hodit tři malstromy pod sebe a je to to samé ??? Je v tom nějakej rozdíl ? ... ptám se , nekritizuji .biscuit píše:spojil jsem tri malstromy a i bez efektu, to bylo fakt husty. myslim, ze tohle pridava reasonu na zajimavosti a prace s nim zustava rychla.
No nahodne sem si precet topic s takovymhle nazvem a s udivem narazil na tohle:)biscuit píše:jestli neznate - poslechnete tohle. mad professor je pro me temer modla. nejsem odbornik pres dub, ale takhle by optimalne asi znit nemel. myslite, ze to je autorem nebo moznostma ktery mel?
Jedna vec je jista, tohle delal skutecne Mad Professor - vsechno je presne jak to dela on, okamzite rozpoznatelne, bici, skladani veci za sebe a nad sebe, a hlavne, hlavne ty skanky, takhle je dela jenom on.
Pokud se ptas jestli takhle ma znit dub, tak ti muzu rict ze tohle je typicka Mad Profesorovo holirna jako jich udelal stovky jinych. Udelal toho hrozne moc a vetsina je takova nemastna neslana.. proste holirna, pri tom mnozstvi je to jasny.
Proste prumernej "track", oproti jeho jinym vecem zni jako nesmichana, je to hodne hruby. V tom textu netvrdi nic jinyho: "It's a great tool for working on new ideas when you're on the road"
PS: Mad Profesorovo holirna na hodku a pul je ale porad este docela dobra :)