Reason 7 !!! Konecne MIDI OUT
Re: Reason 7 !!! Konecne MIDI OUT
Obavam sa, ze toto nejde. Reason vpodstate neponuka ziadnu customizaciu prostredia.
Okej MidiOut to je fakt dobrý, pro mou úplnou spokojenost bych velmi rád věděl, zdali se dá nějak s reasonem synchronizovat video.
Mne tam chybí ještě videotrack. Možná mi pomůžete.
dík.
Mne tam chybí ještě videotrack. Možná mi pomůžete.
dík.
no tyvole. Typ pluginu - presetovac?
nevidim na tom nic zle ... pre urcity typ ludi / hudby je to naprosto v poriadku... urcite sa bude predavat ako teple rozky .. takze z podnikatelskeho uhla pohladu vyborny napad 
Pokud jsem dobře zaslechl tak je zadarmo s R7
Ale jo no. Jen je vtipna ta prezentace. Jako ono to v podstate neni nesikovny, akorat je to rek bych dost omezeny.
Tak pre tych kto je cielova skupina primarne to ziadne bmedzenia mat nebude, ver mi 
Na druhej strane nemyslim si ze je hanba priznat si ze by to clovek niekedy - ak by to zafungovalo - proste pouzil.. niekedy ten 'preset' staci .. a clovek sa viac moze venovat hudbe nez sound engineeringu ..
Na druhej strane nemyslim si ze je hanba priznat si ze by to clovek niekedy - ak by to zafungovalo - proste pouzil.. niekedy ten 'preset' staci .. a clovek sa viac moze venovat hudbe nez sound engineeringu ..
Používání presetů v elektronické hudbě může hodně usnadnit a urychlit práci. Speciálně při výhradním používání samplů jako v Reasonu. Kdysi jsem zoušel R5 a musím říct že mě to docela bavilo speciálně CV (control voltage). Pokud jde o živé nahrávky tak tam je situace zcela odlišná jelikož nahraný signál je ¨surový¨. Já občas používám ¨signature presets¨ pro porovnávání. Tim myslím že jsem vytvořil ten samý preset ale v jiném EQ, kompresoru, gate ect. a porovnával jsem rozdíly vysledného zvuku. Docela zábava.
Silent Way Voice Controller allows you to control your analog synths directly from Reason
http://shop.propellerheads.se/product/s ... ontroller/
http://shop.propellerheads.se/product/s ... ontroller/
bassline: takyto softwareovy midi/CV konverter nie je nicim novym, Reason nim ale zrejme trpi premierovo 
Jsem si ze srandy stahnul reason 7 a zkousim ho v demomodu. No na prvni omak interface fajn, ale zvukove mi hned naskocily vzpominky na stare prapuvodni verze. Porad takovej jakoby zastrenej trochu rozmazanej charakter, nevim jak to jinak rict nez ze trochu nuda:) Ale pak jsem jeste zkusmo prepnul na 88kHz a svete div se, ono to zaclo trochu hrat:)
ja mam inak teraz pocit (ale mozno to je len subjektivna haluz) ze Thor na iPad-e hra o poznanie lepsie nez Thor v REASON-e .. zaujimave.. mozno si to len nahovaram.. kazdopadne viem ze Thor, ked som sa s nim hral v REASON-e (aj v 7micke) tak sice ze 'hm, fajn' ale nejak uneseny som z toho nebol .. bolo to velmi slusne.. ale .. nechytila ma z toho taka euforia ak z tej ipadovej verzie.. z tej som uplne nadseny, krasne to hra..
ale neviem no.. ja som zase v celku hluchy, casto veci co tu na ezone riesite vy sluchovo "obdarenejsi" su pre mna uplne nezname
))))
ale neviem no.. ja som zase v celku hluchy, casto veci co tu na ezone riesite vy sluchovo "obdarenejsi" su pre mna uplne nezname
no, Thor me teda taky moc nenadchnul i na tech 88 je to takovy nemastny neslany. Skleneny zvuky by umel, ale virtual analog me na tom moc neba. A ma teda jednu blbou chybu, ze u knobu se spatne zobrazuje popisek s hodnotou. Ale jako drummachine zapojenej pres ReWire by moh byt Reason docela dobrej:)
Kong me bavi.
Kong me bavi.
no, tak po hodince zkouseni myslim, ze muzu zase s klidem odinstalovat.