Reason 7 !!! Konecne MIDI OUT

Trackery, Reason, FL Studio...
bassline

Re: Reason 7 !!! Konecne MIDI OUT

Příspěvek od bassline »

Obavam sa, ze toto nejde. Reason vpodstate neponuka ziadnu customizaciu prostredia.

mipex

Příspěvek od mipex »

Okej MidiOut to je fakt dobrý, pro mou úplnou spokojenost bych velmi rád věděl, zdali se dá nějak s reasonem synchronizovat video.
Mne tam chybí ještě videotrack. Možná mi pomůžete.
dík.

charonme

Příspěvek od charonme »

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

no tyvole. Typ pluginu - presetovac?

dendy

Příspěvek od dendy »

nevidim na tom nic zle ... pre urcity typ ludi / hudby je to naprosto v poriadku... urcite sa bude predavat ako teple rozky .. takze z podnikatelskeho uhla pohladu vyborny napad :)

Stan

Příspěvek od Stan »

Pokud jsem dobře zaslechl tak je zadarmo s R7

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ale jo no. Jen je vtipna ta prezentace. Jako ono to v podstate neni nesikovny, akorat je to rek bych dost omezeny.

dendy

Příspěvek od dendy »

Tak pre tych kto je cielova skupina primarne to ziadne bmedzenia mat nebude, ver mi :-)

Na druhej strane nemyslim si ze je hanba priznat si ze by to clovek niekedy - ak by to zafungovalo - proste pouzil.. niekedy ten 'preset' staci .. a clovek sa viac moze venovat hudbe nez sound engineeringu ..

Stan

Příspěvek od Stan »

Používání presetů v elektronické hudbě může hodně usnadnit a urychlit práci. Speciálně při výhradním používání samplů jako v Reasonu. Kdysi jsem zoušel R5 a musím říct že mě to docela bavilo speciálně CV (control voltage). Pokud jde o živé nahrávky tak tam je situace zcela odlišná jelikož nahraný signál je ¨surový¨. Já občas používám ¨signature presets¨ pro porovnávání. Tim myslím že jsem vytvořil ten samý preset ale v jiném EQ, kompresoru, gate ect. a porovnával jsem rozdíly vysledného zvuku. Docela zábava.

bassline

Příspěvek od bassline »

Silent Way Voice Controller allows you to control your analog synths directly from Reason

http://shop.propellerheads.se/product/s ... ontroller/

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

bassline: takyto softwareovy midi/CV konverter nie je nicim novym, Reason nim ale zrejme trpi premierovo 8)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Jsem si ze srandy stahnul reason 7 a zkousim ho v demomodu. No na prvni omak interface fajn, ale zvukove mi hned naskocily vzpominky na stare prapuvodni verze. Porad takovej jakoby zastrenej trochu rozmazanej charakter, nevim jak to jinak rict nez ze trochu nuda:) Ale pak jsem jeste zkusmo prepnul na 88kHz a svete div se, ono to zaclo trochu hrat:)

dendy

Příspěvek od dendy »

ja mam inak teraz pocit (ale mozno to je len subjektivna haluz) ze Thor na iPad-e hra o poznanie lepsie nez Thor v REASON-e .. zaujimave.. mozno si to len nahovaram.. kazdopadne viem ze Thor, ked som sa s nim hral v REASON-e (aj v 7micke) tak sice ze 'hm, fajn' ale nejak uneseny som z toho nebol .. bolo to velmi slusne.. ale .. nechytila ma z toho taka euforia ak z tej ipadovej verzie.. z tej som uplne nadseny, krasne to hra..

ale neviem no.. ja som zase v celku hluchy, casto veci co tu na ezone riesite vy sluchovo "obdarenejsi" su pre mna uplne nezname :)))))

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

no, Thor me teda taky moc nenadchnul i na tech 88 je to takovy nemastny neslany. Skleneny zvuky by umel, ale virtual analog me na tom moc neba. A ma teda jednu blbou chybu, ze u knobu se spatne zobrazuje popisek s hodnotou. Ale jako drummachine zapojenej pres ReWire by moh byt Reason docela dobrej:)

Kong me bavi.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

no, tak po hodince zkouseni myslim, ze muzu zase s klidem odinstalovat.

Odpovědět