Reason update - THOR
-
to radan just
Zdarec, fajn ze delas v Reasonu , mozna by nebylo od veci si sve letite zkusenosti vymenit , co ty na to ? koukni na muj web www.mipex.cz, kde jsou na mne kontakty , dokonce jsem zalozil celkem prehledne forum o nem a o pribuznych tematech..tesim se, mipex
Zdarec, fajn ze delas v Reasonu , mozna by nebylo od veci si sve letite zkusenosti vymenit , co ty na to ? koukni na muj web www.mipex.cz, kde jsou na mne kontakty , dokonce jsem zalozil celkem prehledne forum o nem a o pribuznych tematech..tesim se, mipex
-
mipex píše:to radan just
ahoj mixepe diky urcite to nebude od vecidival jsem se ze jsi z trince sranda ja sidlim v kuncicich p.o. tudiz prakticky kousek
mam spoustu materialu mozna dude zajimave je konzultovat
kdyz budes mit zajem ozvi se mi na radanjust@seznam.cz koukni na www.keylabel.cz sice jsou tam veci ktere jsem vytvoril tak pred 4-5lety ale uvidis.dnes jsem mozna lehce jinde
ahoj mixepe diky urcite to nebude od vecidival jsem se ze jsi z trince sranda ja sidlim v kuncicich p.o. tudiz prakticky kousek
kdyz budes mit zajem ozvi se mi na radanjust@seznam.cz koukni na www.keylabel.cz sice jsou tam veci ktere jsem vytvoril tak pred 4-5lety ale uvidis.dnes jsem mozna lehce jinde
-
a
Tak jsem si ted "splasil" reasona 4ku...nikdy jsem v zadnem nedelal, ale bavi me ten program...jen ten zvuk co to vyexportuje mi pripada o dost plossi nez kdyz mi to hraje v reasonu...ttakovy moc na bassu, bez pruzracnosti...rozdil oproti FLstudiu...ale je hodne zabavny...takovy pekny 

... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
To pc.masters, fajn ze mas Reasona 4ku ja jsem kdysi delal ve fruity a jsem rad ze jsme presel na reason kde uz leta skladam. Jde o zvyk a pokud bude rozumet Reasonu a jeho filozofii jak vlasne chodi ,nebudes chtit uz jinak.
Reason sam o sobe zadny zvuk nema ale ma velmi verohodny zvuk nastroju na tomot si zakladaji. Fruity je velmi synteticky. Pokud jsw o VST bohuzel je to uzavreny system, ale opet jak ho poznas udelas v nem kde co a pokud by jsi chtel pouzit VST muzes pres rewirw. Ja sam to resim radeji v master sekci WaveLab 6

Ahoj koukal a poslouchal jsem skladbicku, ovsem nani je znat ze mas velkou prestavku, mno skoda , napad jsi mel dobry ale urcite tam chybi moc veci o kterych by stalo se bavit, ale jen tehdy pokud se opet hudby chytis. Preji ti to brzo .radan just píše:mipex píše:to radan just
Zdarec, fajn ze delas v Reasonu , mozna by nebylo od veci si sve letite zkusenosti vymenit , co ty na to ? koukni na muj web www.mipex.cz, kde jsou na mne kontakty , dokonce jsem zalozil celkem prehledne forum o nem a o pribuznych tematech..tesim se, mipexahoj mixepe diky urcite to nebude od vecidival jsem se ze jsi z trince sranda ja sidlim v kuncicich p.o. tudiz prakticky kousek

-
-
Fruity ma mozna synteticke zvuky, ale pouzy ty co jsou tam...ja pouzivam strasne moc svoje samply (z desek, net radii atd...) takze me to nejak neznici, pak jeste VSTi (NI kimplet atd..).Zvuk mi prijde fain a ze by fruity jako audio engine byl synteticky mi vubec neprijde.Jinak prosimte, jak vyexportovat kazdou stopu v reasonu zvblast, delal bych si zvuk mozna radsi sam, diky ! (Kdyby nekdo vedel jak to udelat ve fruity, bylo by to taky fainmipex píše:Ahoj koukal a poslouchal jsem skladbicku, ovsem nani je znat ze mas velkou prestavku, mno skoda , napad jsi mel dobry ale urcite tam chybi moc veci o kterych by stalo se bavit, ale jen tehdy pokud se opet hudby chytis. Preji ti to brzo .radan just píše:mipex píše:to radan just
Zdarec, fajn ze delas v Reasonu , mozna by nebylo od veci si sve letite zkusenosti vymenit , co ty na to ? koukni na muj web www.mipex.cz, kde jsou na mne kontakty , dokonce jsem zalozil celkem prehledne forum o nem a o pribuznych tematech..tesim se, mipexahoj mixepe diky urcite to nebude od vecidival jsem se ze jsi z trince sranda ja sidlim v kuncicich p.o. tudiz prakticky kousek
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-
Neni problem, zobraz si stopy a dej na vsech mute. Pak stopu kterou chces vyexportovat oznac jak . solo a dej export, pak bude vse OK. mipexpc.masters píše:Fruity ma mozna synteticke zvuky, ale pouzy ty co jsou tam...ja pouzivam strasne moc svoje samply (z desek, net radii atd...) takze me to nejak neznici, pak jeste VSTi (NI kimplet atd..).Zvuk mi prijde fain a ze by fruity jako audio engine byl synteticky mi vubec neprijde.Jinak prosimte, jak vyexportovat kazdou stopu v reasonu zvblast, delal bych si zvuk mozna radsi sam, diky ! (Kdyby nekdo vedel jak to udelat ve fruity, bylo by to taky fainmipex píše:Ahoj koukal a poslouchal jsem skladbicku, ovsem nani je znat ze mas velkou prestavku, mno skoda , napad jsi mel dobry ale urcite tam chybi moc veci o kterych by stalo se bavit, ale jen tehdy pokud se opet hudby chytis. Preji ti to brzo .radan just píše: