Základní škola - výuka práce s Win a FL Studio 9
Re: Základní škola - výuka práce s Win a FL Studio 9
nevíte někdo jak se importují vstčka? do flka?
FruityLoops studio expert 
smrdim smrdi Jindym....
Smazte to nekdo vsechno please, krome pripevku Neurala, ze kteryho jsem se neco dozvedel...(jsem ve FL totalni trotl, proste mi ten styl prace nesedi).
Smazte to nekdo vsechno please, krome pripevku Neurala, ze kteryho jsem se neco dozvedel...(jsem ve FL totalni trotl, proste mi ten styl prace nesedi).
snažím se tady s každym vyjít, ale si trapny vuide... už tam mam nové vst třeba rhino2 a ten je dobrej , zajímavy zvuky,, myslím že ty nové vstčka hned pomohli
Trapny je ukolovat ostatni, kdyz staci hnout zadkem a najit si to sam v manualu nebo na googlu.
Zamykat nebo mazat to nema smysl, ale divim se, ze na to vubec nekdo reaguje.
Zamykat nebo mazat to nema smysl, ale divim se, ze na to vubec nekdo reaguje.
ja neukoluju, oni to tady všichni ví , a odpovídat nemusí a stejne mam za to že tady tohle tema je od toho bud něco probrat nebo poradit
bohužel se mi stava, že se mi zvukově program seka, když například hraje několik složitých patternů v playlistu, a zrovna např. posouvám v playlistu panelem doleva či doprava at vidim co zrovna hraje, tak se program seká, vlastně i graficky, ale hlavne šumí atd.. . NEvíte ? je to počítačem či zvukovkou? asi obojí co 
tak a dost, dejte tomu trotlovi nekdo uz konecne banána, pokud nenahodi do 24 hodin nejakej svuj vytvor s fagotem a distorsnovanym vozembouchem. myslim ze to je ferova vyhruzka a nemuze rict ze nedostal sanci 
- ReaktoplazmAR
lol lol , no mám dostNeural_I píše:banána, pokud nenahodi do 24 hodin nejakej svuj vytvor s fagotem a distorsnovanym vozembouchem
ty si předpokladam nějaky metalista... he he , ja si to čtu až ted =D každopadne sem ješte žádný pozoun nesehnal,takže bohužel nemohu,,,
edit? všichni sme metalisti , jen ty si raper
smrdíš: metal hiphop ani dechovka nemaji zadny vliv na to, ze uz ti tady bobánku nikdo s nicim neporadi, na to vem jed, chovas se jak spratek co dostal od fotra porsche, nema ani ridicak a smeje se instruktorovi v autoskole ze je škodovkář pricemz si neumi ani umejt zrcatka 
jesti sis vsimnul, tak sme ti tady radili pomerne dost na to jak se projevujes
HOWGH
HOWGH
hehehe, si ciste hovadoNeural_I píše:chovas se jak spratek co dostal od fotra porsche, nema ani ridicak a smeje se instruktorovi v autoskole ze je škodovkář pricemz si neumi ani umejt zrcatka
HOWGH
+1Neural_I píše:smrdíš: metal hiphop ani dechovka nemaji zadny vliv na to, ze uz ti tady bobánku nikdo s nicim neporadi, na to vem jed, chovas se jak spratek co dostal od fotra porsche, nema ani ridicak a smeje se instruktorovi v autoskole ze je škodovkář pricemz si neumi ani umejt zrcatka
HOWGH
Tohle by se melo tesat do kamene