Ide mi o hlasitosť kedže dynamicky a farebne je to bez problémov (ak rátame ze použité tracky sú naozaj dobre mastrované) ale nie na úkor kvality

Lepšie potichu a kvalitne ako nahlas a nepocuvatelne .

mikeself píše:To mando : Ako som uz spomenul na hotovy set nieje príliš vhodne ďalej využívať limiter, kompresor ... Kedže tracky sú uz zmastrovane. Tieto veci pri setoch využívam naozaj velmi malo a opatrne.
Ide mi o hlasitosť kedže dynamicky a farebne je to bez problémov (ak rátame ze použité tracky sú naozaj dobre mastrované) ale nie na úkor kvality
Lepšie potichu a kvalitne ako nahlas a nepocuvatelne .
Tomuto všetkému ja velmi dobre rozumiem... Pracujem na sebe a práve o to sa snažím aby som set nemusel upravovať vôbec. (Btw kazdy DJ či uz je mladý, starý, maly ,veľký ,hra 10 minut alebo 125 rokov ma vždy co zlepšovať)dendy píše: ked to zhrniem, podla mna na to ides zo zlej strany - DJ by mal v prvom radep racovat na sebe a naucit sa mixovat tak, aby jeho vysledny mix uz nebolo treba nijak dalej upravoat.. ked budes live na stage tiez nebude mat cas svoj mix exte posprocesovat a 'vyrovnavat'.. mam kamosa co dava perfektne sety, a urcite nic takehoto s nimi neriesi.. proste ako to live namixuje tak to dava von .. a ten set je perfektne onzistentny od zaciatku do konca ..
Tady je něco co by ti mohlo pomoci vytáhnout z tvého tracku co nejvíce při zachování kvality. ber to jako výchozí bod a uzpůsob si to svým potřebám. Nepřehlédni že používá lineární EQ který je o mnoho transparentnější než normální EQ, je však náročný na CPU.mikeself píše:Chcem len aby ked si niekto vypočuje moje sety na všetkých tých "cloudoch" nemusel velmi pridávať na svojej aparatúreale aby mal kvalitný zážitok pri normálnej hladine hlasitosti
![]()
thats all
ja to chapem, na to ti presne proste staci mixovat tak aby si vacsinu casu mal volume meter master out zhruba okolo tej nuly (okrem tichych pasazi kde nejdu bicie) - viac nepotrebujes ... proste ukocirovat si vzdy nech ti ani vstupne kanaly ani master nelezu moc do cerverneho, a master nech ti ani nepod nelezie do minusov (v castiach s bicimi) .. to je cele .. hlbsie by som sa v tom nehrabal.. cokolvek budes kutit naviac bude kontraproduktivne ...mikeself píše:Išlo mi skôr o to ako z nahrávky dostat čo najviac kvalitného soundu nie zachrčanej hodiny niečoho ...