deadroom
náhodou, z "jetejch" plat od vajec by mohl mít docela solidní mrtvolnej zápach
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com
http://www.markvelvet.com
Na jare planuju v baraku trosku predelat a upravit akusticky mistnost a chtel bych se tedy poptat jestli to ma smysl ho zabalit cele do rockwoolu... v nejakem videu jsem videl ze meli vsude po stenech rockwool , nebo skelnou vatu a to cely prekryty kobercem.... zadny nahravani tam probihat nebude pouze jen odposlech.... melo by to nejaky pro mne vyznam, nebo staci rockwool mit na par mistech?
U hodne male mistnosti to smysl ma, tam by te ty odrazy umlatily. U vetsi mistnosti je vhodne zachovat urcite plochy jako odrazive, abys mistnost uplne neumrtvil a neznela prilis suse. Zvlast pokud tam nechces nahravat. Muze to byt treba strop, co zustane jako odrazovy, zatimco bocni steny budou rockwoolove.
Ale je to urcitym zpusobem veda, chytit ten spravny charakter mistnosti. Proto je lepsi nic nepridelavat napevno a nejprve zkusit nekolik ruznych poloh akustickych uprav. Po nalezeni nejvhodnejsi polohy to muzes pridelat napevno.
Ale je to urcitym zpusobem veda, chytit ten spravny charakter mistnosti. Proto je lepsi nic nepridelavat napevno a nejprve zkusit nekolik ruznych poloh akustickych uprav. Po nalezeni nejvhodnejsi polohy to muzes pridelat napevno.
No to asi nema smysl jinak nez to cely zarockwoolovat... strop asi taky aspon teda v miste odrazu. Misto koberce ale doporucuju nejakou peknou latku s psychedelickym motivem
.
Na druhou stranu jestli nechces delat uplny zaplacnuti, tak muzes ty steny pokryt panelama, to by mohlo stacit a je to praktictejsi, kdyby ses pak stehoval.

Na druhou stranu jestli nechces delat uplny zaplacnuti, tak muzes ty steny pokryt panelama, to by mohlo stacit a je to praktictejsi, kdyby ses pak stehoval.
-
Tak si zajdi, uvidis sam. Nebo si trochu zacpi usi a mluv, to je hodne podobny.aum generator píše:bol si v takej niekedy? cim je to neprijemne? mne prijde ze v takej by mi bolo najlepsie...ale nikdy som v takej nebol tak neviem.matucha píše:no, zase abys z toho nemel anechoickou mistnost... to neni prijemnej pocit... takze to raci delej postupne
-
no zvuk vlastneho mluveni je jedna vec. druha vec je ako by som vnimal zvuky v priestore. asi dost pomatene. neviem si to prestavit. moc rad by som si to vyskusal. kam presne si mam akoze zajst / kde sa to da vyskusat? :)Kermitak píše:Tak si zajdi, uvidis sam. Nebo si trochu zacpi usi a mluv, to je hodne podobny.aum generator píše:bol si v takej niekedy? cim je to neprijemne? mne prijde ze v takej by mi bolo najlepsie...ale nikdy som v takej nebol tak neviem.matucha píše:no, zase abys z toho nemel anechoickou mistnost... to neni prijemnej pocit... takze to raci delej postupne
jihad on riaa & soza.