Dozvukovy procesor- poradte s vyberem
Dozvukovy procesor- poradte s vyberem
Dobrý den chtěl bych zakoupit dozvukový procesor.Váhám mezi
t.c.electronic M2000,Lexicon MPX1,Lexicon PCM70,Lexicon PCM80.
Můžete mi poradit.Děkuji za jakoukoliv připomínku.Martin
t.c.electronic M2000,Lexicon MPX1,Lexicon PCM70,Lexicon PCM80.
Můžete mi poradit.Děkuji za jakoukoliv připomínku.Martin
- ECSON WALDES
- Profesionál
Ja mam nejradej TC Electronic, preferuju je od vsech ostatnich znacek. TC ma modernej znejici zvuk a algoritmy nez dnes uz zastaralej zvuk Lexiconu, krom toho se lip ovlada a programuje. M2000 je supr /kup ale jeho verzi MKII mas li tu moznost.
Samo M3000 je zase o kus dal s lepsi vybavou a lepsi vyberem efektu.
Lexicony jsou taky fajn. Maj ale ne tak rozmanitej zvuk, jsou spis takova klasika ale kvalitni, zadnej lexicon nikdy nezklame. PCM70 je hodne stara tu bych nechtel i kdyz ma spoustu legendarnich presetu ktery maj zvukari hodne v oblibe. A co si budeme rikat, u efektu je kvalita presetu hodne urcujici. Model MPX1 je fajn, hodne popularni hodne rozsirenej, krom reverbu umi i spoustu modulacnich efektu. PCM serie 80/90 a novejsi 81/91 jsou nejlepsi.
Nezapomen mrknout na SONY DPS V77 - je dnes hrozne levnej cca 500 EUR a je neuveritelne kvalitni. Umi supr reverb i modulacni fx. Supr je i v tom ze zni hodne jinak nez provareny TC ci Lexicon.
.
Samo M3000 je zase o kus dal s lepsi vybavou a lepsi vyberem efektu.
Lexicony jsou taky fajn. Maj ale ne tak rozmanitej zvuk, jsou spis takova klasika ale kvalitni, zadnej lexicon nikdy nezklame. PCM70 je hodne stara tu bych nechtel i kdyz ma spoustu legendarnich presetu ktery maj zvukari hodne v oblibe. A co si budeme rikat, u efektu je kvalita presetu hodne urcujici. Model MPX1 je fajn, hodne popularni hodne rozsirenej, krom reverbu umi i spoustu modulacnich efektu. PCM serie 80/90 a novejsi 81/91 jsou nejlepsi.
Nezapomen mrknout na SONY DPS V77 - je dnes hrozne levnej cca 500 EUR a je neuveritelne kvalitni. Umi supr reverb i modulacni fx. Supr je i v tom ze zni hodne jinak nez provareny TC ci Lexicon.
.
Akurat mam na chate Pytkina a riesime podobnu zalezitost do studia.
Rozhodujem sa v kratkej buducnosti ist do Lexiconu 300, ale zda sa mi stale este dost drahy, druha volba je M3000 asi za tretinovu cenu.
Tiez ma laka Eventide, ale nieco z novsich napr. Orville
Moj nazor je taky, ze z drahych efektakov skor Lexicon a z lacnejsich skor TC,
Takze v tvojom pripade M2000. Aj ked ked som ju pred rokmi skusal tak sa mi znej reverb az tak nepacil, skor modulacne zalezitosti.
Ale je pravda, ze rada PCM je strasne preflaknuta uz roky rokuce, zalezi tiez na co to presne potrebujes.
Sorry za ot, ale ked som sliedil vcera po Lexiconoch tak legendarna 224 (napr. Frankie goes to Holyud - Power of love) je z roku 1978!!!
a 300 z 90.
Rozhodujem sa v kratkej buducnosti ist do Lexiconu 300, ale zda sa mi stale este dost drahy, druha volba je M3000 asi za tretinovu cenu.
Tiez ma laka Eventide, ale nieco z novsich napr. Orville
Moj nazor je taky, ze z drahych efektakov skor Lexicon a z lacnejsich skor TC,
Takze v tvojom pripade M2000. Aj ked ked som ju pred rokmi skusal tak sa mi znej reverb az tak nepacil, skor modulacne zalezitosti.
Ale je pravda, ze rada PCM je strasne preflaknuta uz roky rokuce, zalezi tiez na co to presne potrebujes.
Sorry za ot, ale ked som sliedil vcera po Lexiconoch tak legendarna 224 (napr. Frankie goes to Holyud - Power of love) je z roku 1978!!!
a 300 z 90.
-
- ECSON WALDES
- Profesionál
At to tu nemusim psat znovu -
o efektech od Eventide, Kurzweil, TC Electronic, Lexicon, Yamaha, SONY atd atd jsem toho uz napsal hromadu zde -
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... c&start=15
.
o efektech od Eventide, Kurzweil, TC Electronic, Lexicon, Yamaha, SONY atd atd jsem toho uz napsal hromadu zde -
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... c&start=15
.
Lexicon MX400
Jednoznačně dávám přednost osvědčené kvalitě. Takže moje doporučení zní: MX400
http://www.thomann.de/gb/tc_electronic_ ... t_vss3.htmCyril píše:Kermitak: levnejsi nez Rumour? Kde? Co je to Unplugged? Nemas odkaz? Diky!
normalna poco karta + sw
No tak to by chtelo vedet, jak si ten plugin stoji v porovnani s Rumourem
Muze bejt vyznamnej argument pro, pokud jde spoustet vic instanci (coz asi jde urcite...?) edit: koukam ze uz se to tu resilo, sakra to stoji vyhledove za uvahu!!! Nevite, kolik instanci jde spustit najednou?
2. edit: hrome, jak nad tim premejslim, kdyby sly spustit treba jen 4 instance, tak mam za 15 tisic 4 super reverby, takze kazdej z nich je levnejsi nez muj ne moc editovatelnej TC M300... A mnohem jednodussi pouziti... a kvalita zvuku asi uplne bez debat... Ja jsem asi vul

2. edit: hrome, jak nad tim premejslim, kdyby sly spustit treba jen 4 instance, tak mam za 15 tisic 4 super reverby, takze kazdej z nich je levnejsi nez muj ne moc editovatelnej TC M300... A mnohem jednodussi pouziti... a kvalita zvuku asi uplne bez debat... Ja jsem asi vul