restekp super fungnuje to no něco málo sem pročetl přímo na netu ale na tohle sm nikde nenarazil dík moc je to taková banalita ovšem opravdu hodně to usnadní práci...
holodroid píše:restekp super fungnuje to no něco málo sem pročetl přímo na netu ale na tohle sm nikde nenarazil dík moc je to taková banalita ovšem opravdu hodně to usnadní práci...
No tak můžu až to bude hotovo postnu sem do topicu link mám ropracovanou jendu junlovou záleřitost ale oprvdu nečekej zázraky a ještě nějákou chvíli to určitě bude trvat než to bude kompetní
tak tady zatim taková alá ochutnávka je to jen kostra je na tom ještě spousta práce... určitě to budu ještě překopávat...ale jestli tě to zajímá tak tady to je mx je dělanej ve sluchátkách a mástering mi nic moc zatím neříká tak asi tak...
"mástering mi nic moc zatím neříká"...ale ta minuta ticha je asi za padlé bratry z mastering studií - určitě by je to potěšilo...jo, je to opravdu silná káva tohle téma...
dobře poradím: ve FL je nápověda a tam to všechno je...ale psst, nikomu to neříkejte, to málokdo ví...
bluem, DelayLama:> unika mi smysl vasich prispevku. Jestli byl dotaz relevantni nebo ne, at se vyrvbi samo. Bud nekdo holodroidovi odpovi nebo ne,.
Zadnej ucenec z nebe nespadl. Je videt,ze uz zapominate jak jste zacinali vy....
jéžiš no tak je tam tam minuta ticha promiňte mi můj prohřešek hold sem to špatně nastavil...pardon...a sorry že sem lamařil s tokovým dotazem ale netušil jsem o tom a pro někoho kdo nevládne angličtinou bude nápověda asi dost na prd...pravdou je však to že pokud opovrhujete těmito amatérskými dotazi nemusíte se k nim vyjadřovat