Experimentalni elektronika- tvorba, mixaz
-
rastis: glitchova hudba povodne vznikla z pouzivania zvukov ktore vznikli omylom. roznych 'chyb', ci uz ludskych alebo chyb strojov...(niektory ludia neveria na nahody a "chyby" povazuju za nieco z ich podvedomia, co sa prejavilo napriek tomu ze vedome chceli spravit nieco ine...).......no teraz je to uz dost o inom...dnes je vsetok glitch s chybami skoro toho isteho druhu a vyrabaju sa tie chyby vedome...
jihad on riaa & soza.
chtel bych udelat nejakou originalni experimentalni hudbu pomoci metody lepenych desek, ale netusim, ktere pouzit lepidlo. mam doma sekundove od behringera, ale obavam se, ze vyrazni snizi kvalitu zvuku (ne, nekoupil sem si ho, kdysi ho u me nekdo zapomnel, ja a behringer, no to neee, chodim prece na ezone a vim, co se nosi). poradte pls.
no to mas tazke. sucasny chemopren napriklad uz neobsahuje toluen, co je o viac ako jeden rozmer menejkru píše:chtel bych udelat nejakou originalni experimentalni hudbu pomoci metody lepenych desek, ale netusim, ktere pouzit lepidlo. mam doma sekundove od behringera, ale obavam se, ze vyrazni snizi kvalitu zvuku (ne, nekoupil sem si ho, kdysi ho u me nekdo zapomnel, ja a behringer, no to neee, chodim prece na ezone a vim, co se nosi). poradte pls.

fantazii se meze nekladou:
http://www.cothrun.com/gallery/albums/M ... ws_mix.swf
http://www.cothrun.com/gallery/albums/M ... ws_mix.swf
-
- Profesionál
moje tracky do experimentalneho studackeho filmu
su to bicie a melodicke sekvencie nazivo efektovane
a realtime nahravane do wavka, zneje to trochu lo-fi
ale bol to zamer
www.demsky.sk/WickedDrums03.mp3
www.demsky.sk/WickedDrums04.mp3
www.demsky.sk/WickedDrums08.mp3 -- toto ma aj nazov: Priepast
www.demsky.sk/WickedDrums09.mp3
www.demsky.sk/WickedDrums10.mp3 -- procesovane 3x closed hihat
www.demsky.sk/WickedMelodies01.mp3
www.demsky.sk/WickedMelodies02.mp3
www.demsky.sk/WickedMelodies04.mp3
www.demsky.sk/WickedMelodies06.mp3
su to bicie a melodicke sekvencie nazivo efektovane
a realtime nahravane do wavka, zneje to trochu lo-fi
ale bol to zamer

www.demsky.sk/WickedDrums03.mp3
www.demsky.sk/WickedDrums04.mp3
www.demsky.sk/WickedDrums08.mp3 -- toto ma aj nazov: Priepast

www.demsky.sk/WickedDrums09.mp3
www.demsky.sk/WickedDrums10.mp3 -- procesovane 3x closed hihat
www.demsky.sk/WickedMelodies01.mp3
www.demsky.sk/WickedMelodies02.mp3
www.demsky.sk/WickedMelodies04.mp3
www.demsky.sk/WickedMelodies06.mp3
demsky: neuraz se ale zni mi to, jak to jen rict... jako dema na nejaky free vsticka, sorry... Takovy oldschoolovy a levne "syntakovy", neodnasi me to nekam mimo probadany sfery... promin, jen muj nazor a pocit, jinak diky moc za ukazku
P. S. nektery momenty kdy se zvuk uplne jakoby rozpadne na mikrocastecky jsou zajimavy.