Jak dostat z audionahrávky šepot (šuškání)?
Re: Jak dostat z audionahrávky šepot (šuškání)?
no vsak tym od ktorych chce upravu zvuku moze dat text, ale tym od ktorych chce potvrdenie ci tam nieco pocuju nech text nedava, lebo sa mi zda ze je ista sanca ze tam ziaden text ani vobec nie je
no ved hovorim .. ja som ho tam nepocul .. a to som dostal aj navod , kde by mal byt .. dal som prec pozadie o 100dB a ticho .. proste sekanie by malo byt viac pocut ..a ani jehla ..
jo. obavam sa ze na sude skor dokazes ze je reptilianka ako ze onanovala vedla teba v posteli
ziadne suskanie tam nieje, ziadne hlasy (okrem par sekund na zaciatku a na konci). nic.
Proste spatne umistene nahravatko (MP3player
) a zaznam v 8kHz... Autor je slaby J.Bond.. 

Nezbývá mi nic jiného, než najít v tom množství nahrávek tu nejhlasitější. Sice mi to bude nějaký čas trvat, než takovou najdu a někoho z vás přesvědčím, ale budu se snažit. Proto prosím všechny, kteří mají zájem mi trochu pomoct, nehažte flintu do žita.
Mejla toto je uz ale trochu desive a obsedantne co tu predvadzas. Aby ti z toho nepreplo, to by nebolo nic moc. Mimochodom, ak by aj bolo pocut nieco konkretne, co je na tom zle alebo divne? Ved kazdy ma nejaku uchylku a pokial nou neobtazuje okolie, nie je to nic co by nejaky sud vobec riesil.
No mne vpravdě na tom všem přijde nedivnější to nahrávat, ale věřim, že příběh má pozadí který je nám zastřeno.
A možná ho nikdy nikdo nespatří....
A možná ho nikdy nikdo nespatří....
Myslim že je super , že se tu dost uživatelů projevilo chladně a pokoušelo se pomoci najít požadované technické řešení Mejlovi situace.
A všechno ostatní je jen Mejlova záležitost. Dělat si na situaci nějaký další názor je zbytečné a úplně scestné.. Respekt těm z vás , kteří se zdrželi jakýchkoliv osobních náhledů a řešili konkrétní technický požadavek.
A všechno ostatní je jen Mejlova záležitost. Dělat si na situaci nějaký další názor je zbytečné a úplně scestné.. Respekt těm z vás , kteří se zdrželi jakýchkoliv osobních náhledů a řešili konkrétní technický požadavek.

no jo .. len tazko sa pomaha , ked on nedpoveda na otazky ..
Prvotsky nesuhlasim, ale vec nazoru samozrejme. Ten osobny rozmer tomu totiz dal Mejla a to hned nazaciatku.
dano nehrab sa v tom radsej lebo zabrdnes do niecoho do coho by si nechcel
sustrednme sa ozaj len na vecne reakcie.. za mna - ako som povedal - venoval som tomu 2 hodiny, presiel cely 8 hodinovy zaznam a miesta kde som mal pocit ze by nieco mohlo byt som detailne rozobral - a s pravdepodobnostou 99.99% vyhlasujem ze tam ZIADNE sepkanie nikde nieje ..

Pánové, zbytečně to řešíme, civilní soudy totiž běžně vůbec nezajímají nějaké tajně pořízené nahrávky, často navíc bez souhlasu dotyčných osob a konkrétně v tomhle případě, pokud by tam vůbec něco bylo, tak je to v natolik mizerné kvalitě, že to rovnou smetou ze stolu.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
pelf, souhlas...
(prave jsem dva soudy absolvoval)
(prave jsem dva soudy absolvoval)
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
chlapi ... trosku mi to tu pripada , ze dakto si chce kupit zvukovku a robit muziku, a vy mu pisete , ze nech ziadnu zvukovku nekupuje , lebo aj tak sa jeho CDcka predavat nebudu , lebo vsetci len stahuju MP3 z internetu .. neni lepsie sa venovat teme ?