Jak funguje SEND efekt?
Ospravedlnujem sa vopred vsetkym zucastnenym a aj Cyrilovi......prosim Ta neber to zle........ale coho si Ty moderator? Nechcem to tu rozoberat ale zaskocilo ma ze moderator na takomto fore polozi otazku ako funguje SEND efekt......ale zrejme som jediny co ho to zaskocilo......takze este raz ospravedlnujem sa......asi je chyba vo mne.
hubert: jak rika Kermitak, a hlavne se podivej, kolik lidi to tu poradne nevedelo. Necemu rozumim, dokonce hodne dobre, necemu min a necemu vubec. Normalka, ne. Moderator tady neznamena mistr, alespon myslim. Spis se rekrutujou z lidi, co sou tu casto a jsou ochotny prilozit ruku k dilu (a ta prace casto neni moc videt a je casove narocna), jestli mas zajem, napis Safovi.
hubert: ja bych na cyrilovu omluvu uvedl fakt, ze spis nez ze nevedel jak funguje send, nevedel jak funguje to kouzlo, ze se mu do savle vraci zefektovanej vzdy jen ten jeden zvuk - lepe receno, jak to ten efekt na sendu pozna a jak ty efektovany signaly rozdeli? 
nechal se jen zmast a misto aby zapojil hlavu, zeptal se..
ano, po precteni prvnich slov otazky jsem se taky drzel za hlavu
ale vzpomnel jsem si, ze kdysi me to taky napadlo a musel jsem se nad tim zamyslet.
timhle si me teda dostal, mozna si mel spis pouzit minulej cas...
nechal se jen zmast a misto aby zapojil hlavu, zeptal se..
ano, po precteni prvnich slov otazky jsem se taky drzel za hlavu
hahahubert píše:....(nie je to len nejaky chat o nicom)....
Biscuit: ehmm pri zapojeni SEND sa Ti do sable ziaden efektovany signal nevracia.....ale primiesava sa k vystupu mixu......len pri zapojeni INSERT sa Ti vracia signal naefektovany spat na sablu.....
Naposledy upravil(a) hubert dne 25 črc 2007 12:21, celkem upraveno 1 x.
Je fakt, ze moderator by u takhle zakladni veci moh aspon mrknout do f.a.q. http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=1932 , kam by asi relevantni cast tohodle threadu mela byt presunuta. Pripadne precist clanek o zakladech efektovani v Cubase http://www.electrozone.cz/kb.php?mode=article&k=51