Jaké efekty na smyčce
cundo: to je zaujimavy nazor, ze plechy su vysamplovane lepsie... ja si myslim presny opak, doposial sa mi nedostali do ruk poriadne plechove sample, kym slakovych uz niekolko... mozno to je tym ze som dychar a pocujem tam tu neplechu 
chyba artikulacia, truby aj ked hraju ton, ten sa v case meni, nik nema tak strojovy natisk. toto sampler robi zle. najsmutnejsie su saxofonove a flautove sample

chyba artikulacia, truby aj ked hraju ton, ten sa v case meni, nik nema tak strojovy natisk. toto sampler robi zle. najsmutnejsie su saxofonove a flautove sample
-
kexik > inak to som pisal ja s tymi plechmi : ) co sa toho tyka,drevene su urcite slabsie,o tom sa nediskutuje.v 85% romplerov ,samplerov su plechy uveritelnejsie ako slaky v takomto zmysle > legato stringy byvaju uplny humus,ale staccato a vobec silne,narazove dynamiky plechov su lepsie nasamplovane..../cize nejde ani tak o porovnanie tych istych patchov co do dynamiky/ najlepsie priklad na toto je ewql
mimochodom ak by bol zaujem,mozem pripojit kratku ukazku ako zneje kombinacia midi a nazivo nahratych aj slakov aj plechov
mimochodom ak by bol zaujem,mozem pripojit kratku ukazku ako zneje kombinacia midi a nazivo nahratych aj slakov aj plechov