jaké MC kazety do domácího studia?
Re: jaké MC kazety do domácího studia?
Pekne video .. Ak by sa chel niekto hrat s paskami , mam tu par Nagier na predaj ..
http://nagra.pytkin.sk/
http://nagra.pytkin.sk/
novinka akai aj 490 FL. na prekvapenie normal páska maxell UR hrá super . samozrejme cez trojpásmové búdky sony , kde nie su ani výhybky . ešte ho musím dať do poriadku ( mámho tretí deň). nemá brzdy ani reguláciu otáčiek . regulácia výšky , basy a má to aj loudnes a cinch vstup na gramofon . akai má prepínač na cro2 pásky . pri prepnutí to potlačí šum.
sharp gf 4646 je úplný vred . čiastočne som tam spravil tuning . dal som tam druhé výškače . škrieka to ako mobil . aj hlasitosť to má ako mobil (8 ohmov , pôvodne 4 ). original výškače vyzerajú ako piezo sluchátko z telefonu . sharp nemá reguláciu na bas , iba na výšky . má len jednu gumičku a jazýček na auto stop . gumičku som vymenil za originál , ale hrá to pomalšie . kazeta maxell ur hrá celkom dobre . po dvoch mesiacoch to začalo zavýjať .
hitashi je len mono . ani ten nemá brzdy . má len jednu gumičku a tiež jazýček na auto stop . za to má reguláciu pre basy aj výšky . kazeták šumí nehrá . vadný prepínač . bol sústavne na stavbách a bol plný malty . rádio hrá super .
sharp gf 4646 je úplný vred . čiastočne som tam spravil tuning . dal som tam druhé výškače . škrieka to ako mobil . aj hlasitosť to má ako mobil (8 ohmov , pôvodne 4 ). original výškače vyzerajú ako piezo sluchátko z telefonu . sharp nemá reguláciu na bas , iba na výšky . má len jednu gumičku a jazýček na auto stop . gumičku som vymenil za originál , ale hrá to pomalšie . kazeta maxell ur hrá celkom dobre . po dvoch mesiacoch to začalo zavýjať .
hitashi je len mono . ani ten nemá brzdy . má len jednu gumičku a tiež jazýček na auto stop . za to má reguláciu pre basy aj výšky . kazeták šumí nehrá . vadný prepínač . bol sústavne na stavbách a bol plný malty . rádio hrá super .
- Přílohy
-
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ta sprava by si mozno zasluzila aj titulok a nejake vyraznejsie miesto...
no možná by si ta osobnost spíš zasloužila nekrolog v nějakým opravdovým médiu, ve kterým by pak nemusely být pod článkem příspěvky prostého lidu
ale tím nikam nemířím, i tak jsem se dozvěděl vlastně něco nového.