Live ACT - Mastering Grooveboxu

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 04 pro 2007 17:03

Ahoj.Co se tyce Grooveboxu tak mam zminovanou MC-909 na life je to uzitecna a sympaticka krabice+super ovladani.Samosrejme si uvedomuju,ze ma svy mouchy a neda!!se to srovnavat s ostatnima jednotlivejma komponentama.Jenze kdyz jdu hrat tak to popadnu a nemusim nic resit.Abletona jsem zkousel abych rekl pravdu tak me to nesedlo(kdyz jsem naimportoval nakou skladbu ci loop hralo to oproti ostatnim softum o dost hur,coz jsem moc nepochopil+system ovladani)tez jsem vlastnil MPC to melo svy vyhody,ale ovladani veskrze take nic moc.Napada me tedy to resit:Mac/Logic+Akai S..+Mackie onyx s firewarerem a trebas Drahbank od Doepfera.Jinak vzorek jsem dam bud pa nebo v sobotu.

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 04 pro 2007 17:22

Vybaveni mam:Sluchatka Bayerdynamic DT 770,M_audio fireware 1814 a odposlechy Prodipe 8 bi-amp

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 pro 2007 18:02

hmmm... prodipe 8 nie su uplne sracky
takze problem bude v tom ze nemas napocuvane tie cudzie skladby... musis to mixnut tak aby ti tvoje veci hrali na prodipe podobne ako tie cudzie. potom sa to bude chovat rovnako vsade. to vybavenie nie je ziadna katastrofa, len sa snaz

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 05 pro 2007 13:09

Cobolt, nerob jednu zasadnu chyby, MAC ani AKAI ani 808 ani nic ine ti sound neurobi. Ty sa spoliehas ze si kupis masinu ktora ti spravi popici sound, to je nerealne. Sound si urobis len a len ty. Ked budes mas dobre monitory, napocuvane a dobre to namiesas, bude to zniet dobre z Abletonu aj z Akaia aj z 909.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 05 pro 2007 13:25

Jo tak to bych chtel videt.

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 05 pro 2007 17:21

2 Hawkns1
samozrejme ze tetka hnet nepustim 909 do sveta a nebudu koupit novej gear
to co sem vyse zminoval bych resil casem respektive cast uz mam..no tetka se vrhnu na tu metodu samplingu 22 hraju takze uvidime jakej pokrok s tim udelam(pokud i nasamplovana deska pres grooveb.bude hrat "na prt"tak na to kaslu a jdu do neceho jineho i kdyz nerad , ale zvuk je pro me dulezitej

Odpovědět