Dynamika + kondenzátor je dnes celkem běžně používaná kombinace. Já používám na live kombinaci D6 + ADX60, mám vyzkoušenou i Betu91. Výsledky jsou velmi dobré. Mám ale jednu zásadní poznatek - zvuk kopáku ze všeho nejvíc ovlivňuje bubeník. Je to někdy až neuvěřitelné když se v rámci festivalu na jedné soupravě vystřídá několik bubeníků jak je pokaždé zvuk jiný.
skeld: urcite muzes laborovat lip - ale hlavni deviza te dualni AudioTechniky je nulovy problem s fazi ... btw - bez toho krytu mi to pripomina, vic nez mikrak, nejaky kulomet
skeld píše:Tak mě napadlo jak by fungoval třeba D6 v kombinaci s Beta91, jestli by nebyl výsledek lepší a nevyšlo by to zas o tolik víc než AE2500, myslím že by tu byl i větší prostor pro laborování. Tohle teď dost řešim protože zvuk kopáku je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí v muzice, takže bych do toho klidně investoval.
Stopy s D6 a Beta91 dohromady jsem mel a Shure byl nakonec vsude vypnutej. Ale nebyla to moc dobra sada.
Liquid Sound píše:Ježiš neexistujou jenom D112 a D4 neb 6!!! Klasika EZ - úzký okruh - vše jiné jako by bylo tabu... Promiňte nedá mi než si na tohle postěžovat, je to v mnoha fórech tady.
... ;-D
Šáfa by ti poradil určitě něco od Beyerů...
... cece jako bys me znal . Od Beyeru to muze bejt Opus99, M99, M88TG ... ale ja pouzivam Opus65 (ten uz se bohuzel nevyrabi). Jinak bych nezapominal jeste na DPA 4062 ...
zase zalezi jak se s tim zachazi - treba veci co toci Neuwerth (udajne) jso toceny prave na superlux sadu - predpokladam ze s jinyma OH majkama (a ve vysledku podle me nezni spatne)
minulej tejden mi odešel kopákovej Superlux pra-218a,t.j. to nejhorší co existuje asi za 30euro.můj skvělej pult Behringer MX2001A ho zřejmě popravil fantomem,kdo ví ? Prostě spálená cívka.Bejt to třeba Audix asi jsem o dost smutnější.Zvuk z něj mi připadal dost nepoužitelnej,ale na samplování docela stačil do budoucna uvažuju zase o nějakým lowendu ,nejspíš tp bude JTS NX2 .....
Teď jeden známej ve svém studiu zkoušel snímat kopák 12" reproduktorem v kombinaci s Betou 91 uvnitř a údajně hodně slušnej a plnej zvuk, ale ještě jsem neměl možnost to poslechnout a porovnat, ale chystam se tam. Zkoušel jste to někdo tímhle způsobem?