Můj první míchací pokus (postpunk) - poslech a rady vítány
Re: Můj první míchací pokus (postpunk) - poslech a rady vítány
Cyril: Pecka, tomu řikám opravdu praktická rada!
Díky moc, už to tahám a večer vyzkoušim...je vidět, kolik fíglů zatim neznám, ale částečně jsem si to i nařídil, pronikat do všeho postupně a vyvarovat se toho, že si člověk stáhne milion pluginů, aniž by věděl co dělat s jedinym z nich...

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
Eye: dobrej pristup, to stahovani milionu pluginu je hrozny. Ale desne navykovy. Jinak ja nevim, jestli ti ten Rescue pomuze, tusim, ze tu nekdo psal, ze se mu nezda moc dobrej nebo co, ale me se libi. Vyzkousej, uvidis.
jednicka hraje asi nejlip ve smyslu nejprirozenejs a nejvic plne. Dvojka nevim, trojka ma asi zbytecne nahlas virbl a je takova uz moc ostra. Jako retro to myslim funguje dobre. Bud jsi to tak chtel a nechas to tak, nebo to musis udelat uplne jinak. Klonil bych se k moznosti cislo 1
Na prvni pokus je to super.

hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
rescue ti bohuzel znici a rozmaze transient, coz je presnej opak toho co potrebujes. Jen muj nazor;)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
ten snare staci lahucko skreslit... mne inak basy nepride vela, ale tu v robote nemam nic co by hralo pod 150Hz :0
Copak, nejaka averze vuci Addictive Drums? Proc? Myslim, ze nejsem sam, komu prijdou v pohodepharao píše:Nebo se poohlidnout po nejakym jiny "drummeru" na zivy bubny, alespon ezddrummer, kolem xln addictive bych chodil obloukem:)

Ano na prvotinu, to hra slusne, mne sa najviac pacila dvojka, na monitoroch dynaudio BM5A
Docela good, je to dle mého ucha trochu ploché, kopák tam moc neslyšim, ale to je asi u postpunku v normě, basu bych trochu ubral , z těch mixů mi asi nejvíc sedí 2 jka, BTW nevím proč ale připomíná mi to moji oblíbenou desku od Pixies (Dolitle)
Fajn Work.

nixx píše:Copak, nejaka averze vuci Addictive Drums? Proc? Myslim, ze nejsem sam, komu prijdou v pohodepharao píše:Nebo se poohlidnout po nejakym jiny "drummeru" na zivy bubny, alespon ezddrummer, kolem xln addictive bych chodil obloukem:)
Tak si poslechni Superior Drummer, nebo ezDrummer od Toontrack.
pharao: no nevim, me teda Addictive Drums prijdou "lepsi", nez ezdrummer... ten se mi rychle oposlouchal...
Presne tak, souhlas s Cyrilem.
Jinak Superior jsem slysel taky - ma mozna vic moznosti, ale zvukove mi AD nijak vyrazne horsi neprijdou.
Ale zasirame to tu offtopicem, takze jestli chcete pokracovat, tak navrhuju presunout se sem: ./zvuky-a-samply/addictive-drums-ez-drumer-atd-t7479-45.html
Jinak Superior jsem slysel taky - ma mozna vic moznosti, ale zvukove mi AD nijak vyrazne horsi neprijdou.
Ale zasirame to tu offtopicem, takze jestli chcete pokracovat, tak navrhuju presunout se sem: ./zvuky-a-samply/addictive-drums-ez-drumer-atd-t7479-45.html
Cyril: No přesně toho se bojim, že budu mít komp zaflákanej milionama pluginů. Jinak jsem včera zkoušel trochu lovit dobrý snare v Battery 3 a nějak mi přijde, že tam snad nic pořádnýho neni 
Amorph: Díky za poslech...jo, jednička byla první verze, trojku jsem vzal extrémně, když jsem dostal feedback, že hajtce a tak chyběj vejšky, tak jsem trochu hnul s ekvalizací. Sice mi to taky přišlo trochu moc, ale řikal jsem si, že je to blbejma bendama, tak se mi to asi zase tak nezdálo... Jinak naprostej souhlas, má to bejt ten "retro" zvuk (už jen proto, že bych ten voňavej moderní nablejskanej asi neuměl udělat
)
kexik: Malinko zkreslit virbl...tyjo, zajímavej nápad...díkes, vyzkouším...
Profil: Díky, píšu tedy bod do tabulky verzi číslo dvě....
c9000: Ploché myslíš ve stylu, že bych měl něco víc přireverbnout, aby to dostalo prostor? Já jen, jestli to chápu dobře. Jinak děkuju, pokud Ti to připomíná Pixies, beru to jako pochvalu!
nixx: Okay, to je dobrej nápad, na ten topic se jdu podívat...nějak jsem intuitivně vsadil na NI, ale pozvolna zjišťuju, že má svoje nedostatky, tak proč se neporozhlédnout i po alternativách
Pokud se tedy nepletu, tak jsou dva hlasy pro verzi jedna a dva pro verzi dvě...děkuju moc, jsem zvědavý, jeslti přijde ještě nějaký rozhodující bodík

Amorph: Díky za poslech...jo, jednička byla první verze, trojku jsem vzal extrémně, když jsem dostal feedback, že hajtce a tak chyběj vejšky, tak jsem trochu hnul s ekvalizací. Sice mi to taky přišlo trochu moc, ale řikal jsem si, že je to blbejma bendama, tak se mi to asi zase tak nezdálo... Jinak naprostej souhlas, má to bejt ten "retro" zvuk (už jen proto, že bych ten voňavej moderní nablejskanej asi neuměl udělat

kexik: Malinko zkreslit virbl...tyjo, zajímavej nápad...díkes, vyzkouším...
Profil: Díky, píšu tedy bod do tabulky verzi číslo dvě....

c9000: Ploché myslíš ve stylu, že bych měl něco víc přireverbnout, aby to dostalo prostor? Já jen, jestli to chápu dobře. Jinak děkuju, pokud Ti to připomíná Pixies, beru to jako pochvalu!

nixx: Okay, to je dobrej nápad, na ten topic se jdu podívat...nějak jsem intuitivně vsadil na NI, ale pozvolna zjišťuju, že má svoje nedostatky, tak proč se neporozhlédnout i po alternativách
Pokud se tedy nepletu, tak jsou dva hlasy pro verzi jedna a dva pro verzi dvě...děkuju moc, jsem zvědavý, jeslti přijde ještě nějaký rozhodující bodík

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")