delay: Jo, jasný....i když musim přiznat, že by mne to zas až tolik nepřekvapilo, že bych jednu verzi vyexportoval jinak nahlas
Cyril: Děkuju

Ona je to vlastně celkem hitovka i v originálu, tak jsem to chtěl trochu "vrátit v čase". Ten virbl asi vim, co myslíš...myslíš, že ho mám spíš zkusit ještě trochu přikomprimovat, nebo spíš přidat nějakej "punch" v ekvalizaci? A ohledně kopáku...začíná se mi to celkem spojovat - možná totiž tim, že mám tolik basů v base jsem je uříznul kopáku zbytečně, že by to stačilo "vyměnit" - tzn. stáhnout z basy a přidat na kopáku... okay díky za tipy
pharao: Tyjo, to se musim přiznat, že asi nevim, jak s tim lfo správně pracovat u virblu, tak abych to moc nezprasil

Ale jo, máš pravdu, asi by to chtělo trochu "zdynamičtět"...s těma drummerama, co píšeš, bohužel nemám zatim zkušenost, ale podívám se na to. Jen se bojim, že to asi už nestihnu přímo u týhle verze, protože se musí snad do neděle poslat...

Možná bych mohl zkusit několik různejch virblovejch "úderů" a střídat je namátkou, třeba by to pomohlo. Jo a díky za pochvalu!

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")