kexik: 250 EUR = cca 7000,-
za 3000 koupis s prehledem alesis D4 kterejzto je luxusni pad-midi prevodnik + za zbyly 4 litry koupis luxusni 8mi palcovy pady treba od jamahy, do 4 litru by se daly sehnat tak 2-3 kousky myslim, kdyz uz teda do neceho rezat palickama tak do neceho solidniho, nebo by se dal mozna za podobny prachy ehnat primo roland octapad a to by bylo asi uplne nejlepsi reseni
tak... neural, nemaj obavy ze som situaciu podrobne nepresmiroval (ostatne aj tu bol o tom thread, aj ste mi poradili vsetky zname krabice)
d4 by sa mi pacil urcite viac, ale s padmi by to bolo pomerne neskladny ansambel, ja potrebujem casto stahovat, takto je to jedna buxa... bol som cely nazhaveny na trigger finger, ale fakt to nie je (palcami) ono
Ja jsem Octapad II kupoval zhruba prad pul rokem, prisel asi na 170e (tehdy se pohybovaly nekde mezi 150-180e). Octapad I obvykle koncil kdesi mezi 130-150e. A pak se mi k tomu podarilo sehnat 6 padu, vceetne stojanu za 1000Kc
Tohle zrovna resim. Spis jde o spousteni prechodu, efektu a doplnkovych perkusi....
Libi se mi 4 veci. Dve z nich maji jen 8 triggeru a jsou zaroven 5oktavovy midikeyboard s aftertouchem, ktery potrebuju.
jaky konkretne? trigger finger robi m-audio... pady ma mikrocontrol alebo kontrol49 trebars, robia aj buksu len s padmi? a tusim m-audio ma aj aftertouch, bacha na to
Cyril: Axiom 61 se bude prodavat od cervna. Vic se mi libi ten Novation, ma navic u kazdeho faderu a poloviny cudlu maly displej. To by se hodilo pro prehlednost. Jenze ta cena!