Nahravani beatu pomoci klaves
Nahravani beatu pomoci klaves
"Programujete" nekdo beaty mlacenim do MIDI klaviatury? Jde to? Myslim nejake slozitejsi prechody apod. Musim co nejvic usetrit, tak me zajima, jestli je nutny kupovat nejaky spesl beat pady...
Nejsem bubenik, palickama se nechytam, ale rukama myslim bubnuju celkem obstojne ,) Pokud jde pouze o zvyk, tak bych mohl usetrit... (zadavat bici noty jenom mysi je fakt peklo)
A jestli to tak dela bodyia, jehoz domov by mohl bejt zaroven muzeem drahych masinek, a nema tudiz zapotrebi pustit nakou tu tisicovku za trigger finger atd., pak je to vazne asi realna moznost
A jestli to tak dela bodyia, jehoz domov by mohl bejt zaroven muzeem drahych masinek, a nema tudiz zapotrebi pustit nakou tu tisicovku za trigger finger atd., pak je to vazne asi realna moznost

hele co treba midi klavesnice s drum padama? ja teda bici nahravam taky nekdy pomoci normalni klavesnice a jde to, ale treba rychly hihatky jdou trosku hur a hlavne nejde tolik vychytavat dynamika, precejenom ten zdvyh neni na bici moc dobrej. ale jak pisou ostatni, da se to..
myslim ze pady ma korg midi keyboard (?) a nevim jak se jmenuje
myslim ze pady ma korg midi keyboard (?) a nevim jak se jmenuje

ja triskam do padu
ale na klavesnici to taky jde i kdyz pri vetsi rychlosti se clovek obcas sekne a ma pak v tom bordel, taky nevychytas silu uderu a slozitejsi brejky proste nedas, obcas si pomuzu snizenim BPM, mam ale docela rad step sekvencer ve FL, je to rychly a daj se tam udelat silenosti ktery nezahraje nidko 

Ja taky myslim, ze staci klaviatura, ten zdvih a dynamiku beru spis jako vyhodu pro zivost, nez komplikaci presnosti. Presnost pak jde zvysit jednoduse tim, ze nahravas pri snizenem tempu o kvantizaci nemluve.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
takze ten korg je samozrejme microcontrol a jeho pady su sracka, pady triggerfingeru jakbysmet, skusal som v obchudku. ja som problem vyriesil k mojej nekonecnej spokojnosti najlacnejsim padom na trhu, co je millenium md70 za 120 euracov. nabuchat breaky palickami je oproti prstom nebe a dudy, snare drum flare a virbel klavesami nespravis... jedna zasadna nevyhoda milenia je ze vysiela napevno vsetky pady na jednom kanali (kazdy pad ma svoju notu), nejde to zmenit, cize si na to musite namapovat nejaky drumsampler a ak chcete pouzivat viac samplerov namiesto jedneho multi, tak treba kopypejstovat
-
pouzivam oboji
pouzivam oboji... pokud jde ale o přechody, vemu midi pady a palicky + vypnu kvantizaci 
Mám taky dotaz: existuje samostatná něco jako midi šlapka - hrát kopák+virbl pravá+levá mě jako bubeníka, co je zvyklej na soupravu, nebaví...? Nevíte o nejakym hw?

Mám taky dotaz: existuje samostatná něco jako midi šlapka - hrát kopák+virbl pravá+levá mě jako bubeníka, co je zvyklej na soupravu, nebaví...? Nevíte o nejakym hw?