syncro: no hele me prijde, ze tam nefunguje to michani svetu. To (ne)ladeni by mi nejspis nevadilo a dokonce by se mi libilo, ale jen kdyby vedle toho nehral ten klasickej prilis rovnej zbytek, kterej tu disonanci podtrhuje spatnym zpusobem. Kdyby vedle toho byly podobne ujety staby, nebo nejaky sumovy plochy a podobne, tak by to mozna fungovalo.
EDIT: no mozna jeste kdyz to zase posloucham, tak na tom zacatku neladi ani ten hlavni hlas. Mam pocit, ze to je v nejaky jiny tonine a miji se tam asi moll a dur s instrem.
Nahrávání vokálu v hodně basic podmínkách
Re: Nahrávání vokálu v hodně basic podmínkách
poslouchal jsem to jen vcera vecer pomerne potichu a nebyl na to klid.. neprislo mi to jako "prasarna", ale zvuk se mi nezdal tak plnej a kulatej, prislo mi to malinko jedovatejsi a nejsem si jistej, jestli to neni nejakym reverbem.. mozna je to i tim naberem, ted nejsem schopnej rict, jestli jsem to vnimal jen na vokalech, nebo i na nastrojich. vecer jeste hodim jeden poslech 

Amorph: Zapracuji na tom, díky...
biscuit: Ty vokály jsou trochu jedovatější, než obvykle a možná budu muset opravdu zvolit jiný reverb. Bude to ještě hodně práce...
delay: Díky...
Jinak potěšilo tohle, check out No.16: http://www.junodownload.com/dancehall-r ... ek/tracks/
Saša
biscuit: Ty vokály jsou trochu jedovatější, než obvykle a možná budu muset opravdu zvolit jiný reverb. Bude to ještě hodně práce...
delay: Díky...
Jinak potěšilo tohle, check out No.16: http://www.junodownload.com/dancehall-r ... ek/tracks/

Saša
http://www.gramofonove-desky.cz/lidova- ... y/d-72637/
Tohle je na Evropsko mnohem falešnější, ale taky krásné.
Já bych to neunifikoval. Dolaďováním
Tohle je na Evropsko mnohem falešnější, ale taky krásné.
Já bych to neunifikoval. Dolaďováním
tak druhej, treti a ctvrtej poslech 
nevim jestli je to (taky) verbem, ale dojem zustava vicemene stejnej - vic stredovej, malinko kovovejsi zvuk. mozna fakt ten virbl s tim hlasem jestli tomu dava v tom pasmu tu vetsi razanci - nevim. mozna, kdyby to vic vyvazoval spodek.. kopak mi prijde, ze je tam mozna az moc "na pocit", hlavne v ty treti casti, kdy se to po breaku rozjede, tak jsem si zacal kejvat hlavou, ale myslim, ze by to s tou hlavou melo lomcovat jeste vic
... ber amatera s rezervou

nevim jestli je to (taky) verbem, ale dojem zustava vicemene stejnej - vic stredovej, malinko kovovejsi zvuk. mozna fakt ten virbl s tim hlasem jestli tomu dava v tom pasmu tu vetsi razanci - nevim. mozna, kdyby to vic vyvazoval spodek.. kopak mi prijde, ze je tam mozna az moc "na pocit", hlavne v ty treti casti, kdy se to po breaku rozjede, tak jsem si zacal kejvat hlavou, ale myslim, ze by to s tou hlavou melo lomcovat jeste vic

... ber amatera s rezervou

mne se libi to jejich frazovani, to je hruby. technickou stranku mixu hodnotit nebuud, sem v praci na sluchatkach.
Děkuju všem za dosavadní připomínky a prosím o ještě jeden pozorný poslech na www.gunjah.cz/internal/2AmigaAfrik.mp3
Refrén jsem přiblížil našemu ladění
Reverb jsem vyměnil a nepatrně přidal kopák...
Díky za pomoc, Saša
Refrén jsem přiblížil našemu ladění

Díky za pomoc, Saša