Nastavení DAW

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:38

no . takze tam vidno 24 kanalov na tomto poslednom obrazku .. dalej hovoris ze len 16 portov sa da nastavit .. neviem ci je to globalne obmedzenie , alebo je to obmedzenie tvojej verzie Cubase Essential 4 .. Sprav si 12 stop stereo a mas 24 kanalov .. vzdy vies potom na mono stopy vesat L alebo R kanal ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm » 16 bře 2008 20:39

Tak už se povedlo nikdy jsem to nedělal ale už vím

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm » 16 bře 2008 20:43

když tam dám 12 stereo tak se mi stejně udělá jen osm ale když jsem kupoval Cubase v Disku tak mi tvrdily že všechny verze Cubase 4 jsou 32 in/out tak tam snad nebude problém.Anení mi jasný proč mi to na analog in píše až od 14 do 24 když jsem to zkoušel s adobe audition tak to normálně nahrávalo 1-24 ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:47

michal : aha .. no tak mi to pripada ze to neni 32 in/out .. inak by ti to slo ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:48

no .. tu pisu ze 32 IN.OUT

http://www.steinberg.net/1601_1.html

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:50

Aha .. 32 fyzickych vstupov .. asi to myslia 16 IN , 16 OUT .. Takze problem mame vyrieseny ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm » 16 bře 2008 20:51

Tak to už vážně nevím chová se to jako 16 in.out ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:52

michal : a preco to pise az 14-24 .. to neviem ..

jedine ma napada , ze ich dako obsadil iny software .. mozno daco ponastavovat v tom MOTU CUE MIXE

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:55

michalm píše:Tak to už vážně nevím chová se to jako 16 in.out ?
no ved pisu 32 kanalov .. cize myslia 16in 16 out ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm » 16 bře 2008 20:55

Počkám jestli se mi někdo neozve kdo má 424 aby mi poradil já jsem na nic nepřišel.Uvidím počkám do zítra.Dík

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 20:57

michal : vo vystupoch ti ponuka 24 kanalov .. cize vo verzii cubasu by to nemalo byt ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm » 16 bře 2008 21:10

Už to vypadá že je Cubase vážně 16 in out když nejde udělat víc jak 16 mono nebo 8 stereo,24 vstupů to nabízí jen analog to je ze zvukovky ale pořád nechápu proč je tam 14-24.

venach
Příspěvky: 7
Registrován: 30 zář 2004 18:47

Re: Nastavení DAW

Příspěvek od venach » 12 srp 2009 08:14

Ahoj, zaujalo me to reseni s motu PCI 424, koukal jsem, ze to stoji kolem 8tisic a umi to 16-24 kanalu. Akorat nerozumim jestli k tomu nebudu muset neco dokupovat. Muzete mi prosim nekdo poradit, jak to funguje? Diky, venach.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nastavení DAW

Příspěvek od Pytkin » 12 srp 2009 10:18

venach : PCI424 je karta , do ktorej pichas zvukove prevodniky od motu ..

podla mna rozumnejsie riesenie je RME RAYDAT , co je 4x ADAT a mozes si tam zapojit prevodniky ake chces ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Nastavení DAW

Příspěvek od kexik » 12 srp 2009 11:53

venach píše:Ahoj, zaujalo me to reseni s motu PCI 424, koukal jsem, ze to stoji kolem 8tisic a umi to 16-24 kanalu. Akorat nerozumim jestli k tomu nebudu muset neco dokupovat. Muzete mi prosim nekdo poradit, jak to funguje? Diky, venach.
pci424 nevie sama osebe vobec nic, musis k nej mat nejaku motu pixlu s prevodnikmi a tie teda nestoja 8 tisic

Odpovědět