no . takze tam vidno 24 kanalov na tomto poslednom obrazku .. dalej hovoris ze len 16 portov sa da nastavit .. neviem ci je to globalne obmedzenie , alebo je to obmedzenie tvojej verzie Cubase Essential 4 .. Sprav si 12 stop stereo a mas 24 kanalov .. vzdy vies potom na mono stopy vesat L alebo R kanal ..
když tam dám 12 stereo tak se mi stejně udělá jen osm ale když jsem kupoval Cubase v Disku tak mi tvrdily že všechny verze Cubase 4 jsou 32 in/out tak tam snad nebude problém.Anení mi jasný proč mi to na analog in píše až od 14 do 24 když jsem to zkoušel s adobe audition tak to normálně nahrávalo 1-24 ?
Už to vypadá že je Cubase vážně 16 in out když nejde udělat víc jak 16 mono nebo 8 stereo,24 vstupů to nabízí jen analog to je ze zvukovky ale pořád nechápu proč je tam 14-24.
Ahoj, zaujalo me to reseni s motu PCI 424, koukal jsem, ze to stoji kolem 8tisic a umi to 16-24 kanalu. Akorat nerozumim jestli k tomu nebudu muset neco dokupovat. Muzete mi prosim nekdo poradit, jak to funguje? Diky, venach.
venach píše:Ahoj, zaujalo me to reseni s motu PCI 424, koukal jsem, ze to stoji kolem 8tisic a umi to 16-24 kanalu. Akorat nerozumim jestli k tomu nebudu muset neco dokupovat. Muzete mi prosim nekdo poradit, jak to funguje? Diky, venach.
pci424 nevie sama osebe vobec nic, musis k nej mat nejaku motu pixlu s prevodnikmi a tie teda nestoja 8 tisic