Nastavení DAW

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Nastavení DAW

Příspěvek od michalm »

Ahoj,nenašel by se někdo kdo by mi pomohl při nastavení compu.Mám zvukovku Motu 24 io,Cubase 4 a analogový pult Tascam M 3500 32/8.Jde mi o nastavení vstupů a výstupů z Cubase abych mohl míchat externě a z mixu posílat stereo zpět do compu.Přešel jsem na tento systém z externího recordéru a tak tápu.Především nerozumím nastavení v Motu Cue mix a Cubase nechápu ten systém.Děkuji.

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm »

Koukám že jste se nikdo neozval ale asi jsem se špatně vyjádřil.Potřeboval bych především poradit s Motu 424,v Cubase to pak asi půjde nastavit ale teď když kliknu na In nebo out routing tak mi to nabízí jen stereo nebo no bus a tak to mám asi někde špatně nastavené.Prosím pomozte mi.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

michalm : v Cubase 4 stlac F4->VST connection . tam si nastavujes vstupy a vystupy .. kolko potrebujes a pridelis ich hardwarovym I/O .. S Motu Cue Mix ti nepomozem , kedze nepoznam to MOTU ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm »

dík to bude ono vyzkouším

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm »

Ještě tam je nějaká zrada pokud si navolím 24 in tak mi naskočí jen 16 a další nejdou přidat a pokud dám jako audio device motu pci asio a kliknu na device port tak mi to nabízí jenanalog 14-24 nerozumím ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

nuz .. to uz je daky hlbsi problem tykajuci sa motu .. s tym ti nepomozem .. odfot obrazovku .. Stlac print screen tlacitko a potom PASTNI do Paintu alebo nejakeho prehliadaca fotiek (www.irfanview.com) a pridaj to sem .. potom mozme badat dalej ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm »

nemám doma foťák ale pokud chci dát vstupy tak mi to povolí jen 16 a v device je analog 14-24 a když výstupy tak taky 16 a v device normálně 1-24 tak mi připadne že mám špatně nastavenou tu MOTU ale na nic jsem nepřišel.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

michal " ved som ti napisal ako to mas odfotit .. na to nepotrebujes fotak .. stlac tlacitko print screen na klavesnici a mas obrazvku v clipboarde .. staci ju pastnut do dakeho grafickeho programu a savnut JPEG ..

Neviem ti poradit , kym to nevidim .. Mozno zavisi aj od nastavenia toho motu cue mixu .. i ked ten som videl u kayka na motu 828mk2 a to bolo len o tom , ze si tam mozes robit cue mixy .. nesuviselo to s cubasom .. v cubase sa nam ale ukazali vsetky porty .. 8 analog, 8 adat , spdif ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm »

tak jsem to zkusil stáhnout ale nevím jestli to bude ono:

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Příspěvek od michalm »

nejde mi to sem dát jako přiložit soubor,co dělám špatně ?

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

obrázky

Příspěvek od michalm »

pokus ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

michal musis stlacit pridat subor .. potom sa ti prida moznost pridavania suborov ..

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

obrázky

Příspěvek od michalm »

..
Přílohy
conzole.JPG
cue.JPG

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

obrázky

Příspěvek od michalm »

..
Přílohy
in.JPG
out.JPG

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

ještě

Příspěvek od michalm »

..
Přílohy
out2.JPG
out3.JPG

Odpovědět