Ovlivnuje DAW zvuk?
Re: Ovlivnuje DAW zvuk?
Ber to tak ze nesmi. Musi byt neutralni, tedy prehrat presne audio data, tak jak jsou.
-
Jasne, ale asi v tom neni uplne jasno.
Ale stejne je to jedno. Pouzivam cca 12let Sonar a na tom se nic nezmeni, protoze s nim i se svoji praci jsem spokojeny co se zvukove stranky tyce.
Ale nikdy jsem neresil ten pan law a po diskuzi vise si o tom budi muset neco prostudovat. Dival jsem se a mam nastavenou prvni volbu a to 0 sin/cos, ale abych se priznal vubec nevim co to ovlivnuje
Pravda je, ze kdyz prepnu track do mona, tak se hlasitost zvedne, ale nikdy me nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak
Sonaristi, co mate nastavene vy? A proc?
Ale stejne je to jedno. Pouzivam cca 12let Sonar a na tom se nic nezmeni, protoze s nim i se svoji praci jsem spokojeny co se zvukove stranky tyce.
Ale nikdy jsem neresil ten pan law a po diskuzi vise si o tom budi muset neco prostudovat. Dival jsem se a mam nastavenou prvni volbu a to 0 sin/cos, ale abych se priznal vubec nevim co to ovlivnuje

Pravda je, ze kdyz prepnu track do mona, tak se hlasitost zvedne, ale nikdy me nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak

Sonaristi, co mate nastavene vy? A proc?
S jakou kvalitou do studia přijdeš, s takovou kvalitou odejdeš!!!
V zájmu duševního klidu a osobního štěstí si je třeba uvědomit, že je úplně jedno jak máš nastavený pan law 

ako by povedal klasik, "treba riesit muziku a nie pičoviny"
"zvuk daw" do tejto kategorie rozhodne patri 

Proc vlastne vubec resit nejake otazky ohledne audia vest o nich debatu, ze.Fractal píše:V zájmu duševního klidu a osobního štěstí si je třeba uvědomit, že je úplně jedno jak máš nastavený pan law
Teď nechápu jak jsi to myslel. Já jen narážel na tohle:
Matif_1985 píše:...Sonaristi, co mate nastavene vy? A proc?...