Pomoc s mixem - Blackmetal
kytary jsou ok. bici jsou na muj vkus moc rozjete a tim celou nahravku srazi. basu bych kazdopadne mirne zkreslil, aby byla kompaktnejsi s kytarama a zmenil zvuk snare-popr.ubral basovych stredu. nebylo by taky od veci, celou nahravku podkreslit smyccema hrajicich nekde kolem prvni oktavy-aby byly spise jenom tusene a pro pocit-zvuk by se celkove rozsirila zmohutnel..
Tak poslední verze se mi líbí ještě míň. Je to hrozně mázlí. Jakoby se něco vrací v OH (delay). Virbl mi přijde uplně nejhorší ze všech verzí. je to už jen pleskanec. výborný srovnání s old mans child tam ten virbl hraje jak má. kopák možná mlaská ale s těma kytyrama nemá šanci. Ministry sou fakt vedle ale zvukově hodně inspirativní. Tohle neni zrovna můj šálek ale moc dobře vim že black metal takhle většinou zní (hlavně kytary slytý na vejškách a ševel šrumec drums) prostě se to tak dělá. Stejně jako u real ema je vokál na hranici slyšitelnosti. Právě proto jsem minule psal že by si tahle kapelka zasloužila na to jít trochu od jinýho lesa (např. ministry) a nevalit to tak jak se to dělá. zvlášt ted když sem zjistil že i takový kapely jako old mans child to už řeší trochu jinak.
No s tema Old Man's Child - podle me nejsou alespon zvukove zrovna blackmetalovy mainstream (zajimave slovni spojeni
), ty bici jsou tam podle me vyraznejsi nez byvaji jinde a celkove ty nahravky zni trochu jak na steroidech, ale zni to ve vysledku dobre
Pokud chcete typickej moderni blackmetalovej zvuk, myslim ,ze ti Naglfar jsou krasny priklad.