nema to tlak... nikdy v zivote som nemiesal metal, tak neviem z rukava poradit co treba zmenit, ale bude to klasika kopak/basa a nieco mi nahovara ze by malo zmysel gitarove stopy rozdvojit crossoverom a spodok z gitar dat s basou do jednej grupy a spolu to natlacit? robi sa to tak v metale? este mi to pride prereverbene a nieco divne je so snarom, telo ma utopene ale trci z neho taky krabicovity vrsok, ako keby do rytmu niekto buchal na krabicku od hmm, grafickej karty (to ale bude hracka poriesit)
no a ked pocuvam tie bicie, napadaju ma vselijake skarede vtipy o bubenikoch, ja osobne by som neodolal, a zrovnal myskou aspon tie hajtky... a ride mozno ze o chlpok tichsie. inak to je na metal v podstate prijemne, pacia sa mi gitary
edit: ta ride nie je prilis nahlas vsade, len tesne pred 1min a tu hajtku co trebat zrovnat, su tie osminy (?) okolo 1min20, to je strasne daco
edit editu: ja k*kot sa vyjadrujem k povodnej verzii... nova je okej, vacsina veci je fixed a je to dobre. az na tu hajtku 1.20, tam stale daco nesedi, ale uz si na to zacinam zvykat