Ale zase to jak se zda ze sou prijemny neni vubec samozrejmost, takze proste neco za neco.
... hmmm za co ? (moc jsem nespal jsem trochu mimo)Pierre niko píše:super safo, diky
... jsme vesele jsme zhavejestli te jeste neco napadne, mrskni to sem, jsme zhave.....
... hmmm clovece to jsem nkdy nezkousel . Nevis jak to funguje ? Jako ze vytvaris umely dusno ??? ;-Dmatucha píše:...fajn postrehy...
docela casto ale taky ctu o tom, ze ten pres ve studiu je taky dobra vec, ze tam ty lidi (pokud to trochu v sobe maj) daj casto daleko silnejc, nez kdyz sou doma vpohodicce u 20taku a vlastne to este nemusi bejt...
... mmnojo viz hrich mladi: http://clanky.muzikus.cz/clanek.php?id=5pm píše:3bees: jsou mili, to urcite, mikraky maji taky zajimavy, kdyz sem tam byl ja tak me jenom zarazilo ze to potom vsechno slo pres ten Behringer 8busA poslech je tam dost tragickej - Alesis Monitor Two
, obe bedny rovnobezne namireny na zadni zed, takze neexistuje misto kde by ti sly do ucha obe bedny. U pocitace NS10, coz je tady bohuzel ten lepsi poslech z obou.