Srovnání beatu

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 črc 2008 09:22

hajtky sice nemaju spodok ale kopak ma bohuzial vrch

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 17 črc 2008 11:14

dik za rady,něco vyzkouším a uvidim jak to bude vypadat,přinejhorším opravím jen ty nejvice citelné hrubky:-)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 17 črc 2008 14:46

kexik píše:hajtky sice nemaju spodok ale kopak ma bohuzial vrch
presne tak :)

nie je cesta nahrat basu riadne na existujuce bicie ? bicie jake su, take su, kapela to musi zahrat na ne predsa.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 17 črc 2008 16:59

jenže ono je to ok,kromě toho že se občas ukopl.nějak jsme si toho v tom spěchu nevšimli:-(

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 led 2009 21:19

ako sa da zistit rychlost tempa ked si nieco zahram podla svojho pocitu vo svojej rychlosti( neviem akej ) a chcel by som zistit v akej som to rychlosti zahral.. da sa to dajako vyvodit na zaklade niecoho? ako sa da zistit v akom tempe som nieco zahral?

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 14 led 2009 21:29

EXCOM píše:ako sa da zistit rychlost tempa ked si nieco zahram podla svojho pocitu vo svojej rychlosti( neviem akej ) a chcel by som zistit v akej som to rychlosti zahral.. da sa to dajako vyvodit na zaklade niecoho? ako sa da zistit v akom tempe som nieco zahral?
vo vacsine DAW mas tam kde sa nastavuje tempo moznost "tap tempo" - klikas mysou svoje tempo a on ti napise ze kolko to je bpm...
je to inak jednoducha trojclenka ved...spocitas si ze kolko milisekund trvalo dajme tomu 8 taktov a z toho preratas na pocet taktov za 60 sekund.
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 led 2009 21:43

dik.. uz som prave zistil ze Fantom G to robi za mna :) on mi presne vypise v akom je to tempe...

Odpovědět