oldcable : instrumento.cz
já třeba záměnu slov holt a hold, které mají úplně jiný významdendy píše:"znie" ... "zneje" je patvarsorry za oftopic ale na pouziva je tohoto nezmyslu som citlivy
![]()
na recorderi mam invert ON/OFF na každom kanali tak preto tomu hovorim obracat fázu ....posun by nebol moc vhodny.Fillippos píše:Správně bylo myšleno asi posunutí fáze ne?![]()
( už som rastisa pochopil že s prednej aj zadnej stranyrastis píše:co mas furt s otacanim fazy ? naco by si to robil ? jedine ak snimas z prednej AJ zadnej strany repraku. inak je to dalsi Tvoj blud.
tak neviem presne čo by to sposobilo ale nemam rád ked dynamika vlnky je v inom čase ako som ju zahral...ja som kedysi manualne opravoval latenciu v DAW s maximalnym približenim a vlnka vedla vlnky nerobila dobrotu.Fillippos píše:To Jazzym: A můžeš mi prosím vysvětlit, proč by NEBYL posun vhodný? Dík
mne sa častejšie stane že sa mi odčita nejaky ten bass pri dvoch mikrofonoch vedla seba (hoc značne otočených ..nicméně klasický příklad je např snare - tam jde jeden mic seshora a druhý ze spoda - jsou kolikrát vyloženě kapslema proti sobě. Pravděpodobnost odečítání signálu je zde velmi vysoká
ale sam vidis, ze nie som zdaleka jediny, komu z Tvojich nazorov a reci stavaju vlasy. vsak kde-kto Ta tu furt upozornuje, ze siris kraviny...jazzym píše:...
rastis určite prišiel ako kavboj do baru a zachvilu vytasi niečo svoje![]()
alebo ako ked prideš do basy a navažaš sa do silného aby sa ťa báli
Stan píše:Navic to podle ty fotky to vypada ze ten horni mikrofon ma otocenou membranu od repraku a proto se ti asi ztraci signal. Nezapomen ze mikrofon snima zvuk nejlepe zepredu, to znamena kde je logo a ovladace jako PAD ci HPF.
daj vedieť ked sa ti to stane od vtedy to budem kontrolovať aj jaFillippos píše:..ohledně snare, já si pro jistotu raději VŽDYCKY zkontroluju, jestli tam není problém.
rastis píše: ale sam vidis, ze nie som zdaleka jediny, komu z Tvojich nazorov a reci stavaju vlasy. vsak kde-kto Ta tu furt upozornuje, ze siris kraviny...
nechcel som to otvarat ale tvoja modrosť odbornika mi prijde už nejaku dobu pod moju urovenjaku fazu obracat ? naco ??..
jedine ak snimas z prednej AJ zadnej strany repraku. inak je to dalsi Tvoj blud.