Trable s Behringer UB502
Tak ted sem z toho fakt uz jelen. Vcera mi to nedalo, tak jsem vsechno rozebral, rozmotal a hledal trable.
Timto se omlouvam Behringeru za narceni (je to sice shit sumici), za huceni nemuze. Muze za to pravdepodobne Miss Elektrika. Jakmile pichnu napajeni do pocitace, zacne a do zvukovku mam zapojeny Out mixaku, zanou mi polechy pichnute do Phones na mixu hucet jako blazen. Dokonce je to jeste komplikovanejsi, kdyz neni v pocitaci pichnutej monitor, tak je vsechno v pohode, jakmile pripojim RGB kabek, tak to tady zase.
Napda me:
- bud to neutahne elektrika
- nebo je moje AGP grafika probijejici do boardu
- nebo fakt nevim:(
Nejaky jiny napad?
Timto se omlouvam Behringeru za narceni (je to sice shit sumici), za huceni nemuze. Muze za to pravdepodobne Miss Elektrika. Jakmile pichnu napajeni do pocitace, zacne a do zvukovku mam zapojeny Out mixaku, zanou mi polechy pichnute do Phones na mixu hucet jako blazen. Dokonce je to jeste komplikovanejsi, kdyz neni v pocitaci pichnutej monitor, tak je vsechno v pohode, jakmile pripojim RGB kabek, tak to tady zase.
Napda me:
- bud to neutahne elektrika
- nebo je moje AGP grafika probijejici do boardu
- nebo fakt nevim:(
Nejaky jiny napad?
tak ku..va formuluj presne. co to vlastne robi? predtym si hovoril o sumoch a lupancoch, teraz o brume... brumi to koli zemiacej slucke. daj si vsetky napajacie snury celeho audioretazca (sampler, mix, komp, monitor, reproduktory) cez zlodejku do JEDNEJ zasuvky. to je prvy krok. ak nepomoze, poprepajaj VODIVO niektore kovove chassis kusom tlsteho kablika (skus pixlu kompu s mixom, sampler s mixom zosilovac s mixom atd)
Sorry:( sumi to, brumla i huci. neco jako brrrummmmmm-lup-lup-brummm a v pozadi je sum (za to ale muze urcite U502). Je to asi fakt tim, ze to mam v jinych zasuvkach, to je krok cislo jedna. Pak to zkusim vodive spojit (uz jsem to zkousel vcera, ovsem najit vodive casti na syntaky bude celkem sranda.
Dam vedet. Jeste jednou sorry za blbej popis, ale jsem muzikant a totalni amater na elekriku;)
Dam vedet. Jeste jednou sorry za blbej popis, ale jsem muzikant a totalni amater na elekriku;)