Trable s Behringer UB502

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
kexik

Příspěvek od kexik »

jasne, odletovat jack... kondik ti tam najskor nevojde, ledaze by si pouzil keramicky alebo tantalovy, tie ale nie su tak kvalitne. alebo pouzivaj ten sluchatkovy vystup.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

No nakonec mi asi nic jinyho nezbude, akorat pokud pouziju sluchatkovy konetkor, tak prichazim od rozdeleni L/R kanalu, coz nechci.

Jeden kamos mi ted poradil prozaictejsi reseni - uzemeni. Hned to dneska zkusim, natahnu kabel mezi syntakem, mixakem a compem a uvidim;)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Tak ted sem z toho fakt uz jelen. Vcera mi to nedalo, tak jsem vsechno rozebral, rozmotal a hledal trable.

Timto se omlouvam Behringeru za narceni (je to sice shit sumici), za huceni nemuze. Muze za to pravdepodobne Miss Elektrika. Jakmile pichnu napajeni do pocitace, zacne a do zvukovku mam zapojeny Out mixaku, zanou mi polechy pichnute do Phones na mixu hucet jako blazen. Dokonce je to jeste komplikovanejsi, kdyz neni v pocitaci pichnutej monitor, tak je vsechno v pohode, jakmile pripojim RGB kabek, tak to tady zase.

Napda me:
- bud to neutahne elektrika
- nebo je moje AGP grafika probijejici do boardu
- nebo fakt nevim:(

Nejaky jiny napad?

kexik

Příspěvek od kexik »

tak ku..va formuluj presne. co to vlastne robi? predtym si hovoril o sumoch a lupancoch, teraz o brume... brumi to koli zemiacej slucke. daj si vsetky napajacie snury celeho audioretazca (sampler, mix, komp, monitor, reproduktory) cez zlodejku do JEDNEJ zasuvky. to je prvy krok. ak nepomoze, poprepajaj VODIVO niektore kovove chassis kusom tlsteho kablika (skus pixlu kompu s mixom, sampler s mixom zosilovac s mixom atd)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Sorry:( sumi to, brumla i huci. neco jako brrrummmmmm-lup-lup-brummm a v pozadi je sum (za to ale muze urcite U502). Je to asi fakt tim, ze to mam v jinych zasuvkach, to je krok cislo jedna. Pak to zkusim vodive spojit (uz jsem to zkousel vcera, ovsem najit vodive casti na syntaky bude celkem sranda.

Dam vedet. Jeste jednou sorry za blbej popis, ale jsem muzikant a totalni amater na elekriku;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Mne sa podarilo zbavit brumu len tak, ze som odzemnil zasuvku , kde je pocitac ..

Odpovědět