Kazdopadne je s tim prace, takze se spis poohlidnu po nejakem zivem vokalu, idealne tlustej cernoch a hubena prsata mulatka ala R&B
VST Vokalizer - nejake doporuceni?
Jo to autotune funguje luxusne, kdyz se mi oznaci ton, ktery koliduje nejvice - napr. ja mam snad nejvetsi problem (a tomu se fakt divim) udrzet ciste C alespon 3 sec. Pokazde mi to sklouzne k C#. Takze sem si nastavil, ze vsechna C# jdou na C a ejhle, drzim to treba i 10 sec.
Kazdopadne je s tim prace, takze se spis poohlidnu po nejakem zivem vokalu, idealne tlustej cernoch a hubena prsata mulatka ala R&B
Já jsem teda automatiku nikdy nepoužíval. Dělá to občas věci (jako každá automatika), který člověk nechce. Hodně fajn ruční dolaďovátko je v Sonaru V-Vocal, vypadá to jako Autotune v manuálním režimu, ale líp se mi s tím dělá. Pokud má někdo dobrou barvu, ale špatnou intonaci, dá se to za cenu pracnosti pěkně pořešit. Pokud chybí hlasu i barva a výraz, tak to nemá smysl.
Automatický ladění si dokážu představit asi jen do elektronický muziky, kde je jistá vyleštěnost a nepřirozenost žádoucí.
Automatický ladění si dokážu představit asi jen do elektronický muziky, kde je jistá vyleštěnost a nepřirozenost žádoucí.