Zvuk mych nahravek mi pripada takovej suchej .. Pomozte ..
radvan: snazim se stopy nebouncovat, vykon kompu mi to vetsinou umoznuje. faktem teda je, ze jsem na stary kolena zjistil, ze i prace s hotovym audiem ma taky neco do sebe a je celkem inspirativni, alespon u me to tak funguje. efekty davam hned na stopu, kolikrat jeste nez vyleze prvni zvuk - protoze dopredu vim a mam predstavu co chci aby vylejzalo, ale nekdy je davam treba az pri samotnym domichavani - rikam domichavani, protoze si mix kontroluju po celou dobu skladani. nemam rad, shodit vsechny savle a nastavovat vsechno od nuly, ale ani to, kdyz na to dojde, uz neni zdaleka takovej opruz jako to bejvalo driv. proste to clovek tak nejak zautomatizuje a zabehne se... ale bavime se o hrozne individualnich vecech, protoze kazdymu vyhovuje neco jinyho a tezko se da rict, ze jinak by melo bejt spatne..
Re: Zvuk mych nahravek mi pripada takovej suchej .. Pomozte
Jestli chces prostor a pouzivas syntaky nebo virtualni nastroje. Tak je predevsim nepouzivej jako stereo. Vetsinou je to stejne vyrobeny fazovejma posunama a spolehlive ti to prostor zlikviduje. Nejlepsi je vychazet z jednotlivych mono signalu a ty umistovat. Vice ti napovi drive zminene publikace...grove píše:pripadá mi vzuk mých nahrávek takovej suchej.. dostanu nejakou instrumentalku do toho nahraju zpev.. a jak dále? stereo nebo.. nevim vubec.. plavu v tom.. dikes za rady.A jak to dávat , na master, nebo na stopy nebo ..