Prijemne az na ten trochu nervozny snare, nahraj to s zivim bubenikom, pekna swingova rajda, tlmene udery metlami alebo maximalne spajlami, minimum hallu atmosferu a la maly bar v pondelok vecer... a budes taky maly Badalamenti
... jednoducho povedane vela uderov, taky ten pochodovy "du-du-dum" mi tam nesedi, ale pravda je, ze ono to je tazko feelingovo vychytat pri samplovani rytmiky... a kopak na notebooku nepocujem, sorry
dost zalezi ako sa skladba vyvija dalej
nahodou mne praveze pripada snare uplne konkretny a vystižny. nadherne mi doplna klaves. o kusok menej reverbu by ale neuskodilo.kopak je podla mna daleko v roome nekonkretny mudlavy prilis meky jednoducho. jedine pri tom rychlom 16kovom dvojkopaku sa zvyrazni.hajtka prilis oseknuta zvrchu... niesom ziaden odbornik ale tak to citim a ku lavesu myslim ze navyse vo vyškach. to jest moj nazor..
Cyril: jestli chceš pořádný feedback, tak sem musíš dát nějaký ucelenější dílo. Uvědom si, že zvuk souvisí úzce s hudbou - co je někde vychytávka, jinde může být faux-pas. Než skončí 16s ukázka, ani nestihnu pochopit, o co se ti hudebně jedná - je to předehra k nějakýmu mazecu nebo naopak nejsilnější pasáž skladby? Bude tam text? O čem? Bude se pořád dokola opakovat tahle pasáž nebo to bude bohatě harmonicky a rytmicky rozvinutý? Bude to jen plocha nebo nad tímto podmazem bude hrát nějaká melodie? Tomuto a dalším věcem se zvuk podřizuje, takže těžko říct, jestli ten virbl je tam dobrej nebo ne, není k tomu kontext.
tak som is to vypočul znova a nema to vrch je to všetko prilis dole posadene a ten kopak kryje basa. pocuvam to na Creative Monitor M8 doma nic lepsie nemam.