2 zvuk karty v daw
2 zvuk karty v daw
helou!
chcem sa spytat na to, ci niekto ma skusenosti s dvoma zvuk kartami v dawku. napr ableton na os x.
ak mam jednu fw a druhu usb, ako si to nastavim, ked viem vybrat iba jednu v abletone napr?
s nastavenim latencii su potom tiez komplikacie?
dakujem za odpoved.
chcem sa spytat na to, ci niekto ma skusenosti s dvoma zvuk kartami v dawku. napr ableton na os x.
ak mam jednu fw a druhu usb, ako si to nastavim, ked viem vybrat iba jednu v abletone napr?
s nastavenim latencii su potom tiez komplikacie?
dakujem za odpoved.
Re: 2 zvuk karty v daw
To podle me nejde. K cemu by ti to bylo?
jediný program čo viem že to ide určite je Cool Edit pro , na každom tracku sa dá vybrať driver inej karty , rec vstup aj vystup. skušal som verziu 2.0 ale nekontroloval som ako sa to vyporiadava s latenciou . A už vobec šírku možnosti toho progrramu .
Mohlo by to nudzovo poslužiť na nejake nahravanie ked je malo vstupov a tu latenciu poposuvat manualne
Mohlo by to nudzovo poslužiť na nejake nahravanie ked je malo vstupov a tu latenciu poposuvat manualne
myslim ze na osx to ide ako aggregate devices
napr k tomu, ze na jednej karte pouzivam mikrofonne vstupy a na druhej dalsie vstupy linkove...
tak som si to nasiel
http://music.tutsplus.com/tutorials/qui ... audio-9095
mohol som to urobit aj hned a nezasierat tu forum...
edit: @mando: ano, tak to je.

http://music.tutsplus.com/tutorials/qui ... audio-9095
mohol som to urobit aj hned a nezasierat tu forum...
edit: @mando: ano, tak to je.
A co synchron, když jsme už u toho? OS X neznám nijak detailně-agregate devices umí zajistit i synchronizaci?
P.
P.
co som pozeral, tak si tam presne vyberas ze co bude master clock. ako je to v praxi je otazne...
ked budem mat 2 karty, vyskusam
ked budem mat 2 karty, vyskusam

Dávejte si pozor, mám s tím blbou zkušenost .. měl jsem takhle dvě MOTU jako agregate devices, vše se tvářilo v pohodě, DAW je vidělo, ale nahrávka měla místama podivný výpadky. Muselo to být tím, pod Windows, který viděj obě karty nativně, mi to funguje jako víno ..
markuc : A pod OSX ich nevidelo nativne ? Vacsinou rovnake zvukovky driver vidi , ako jednu ..
No ale windows ich vidi ako jednu ?