Ale kdyz ti poslou starou revizi tak .........................
http://www.rme-audio.com/english/faq/hdsp_pci.htm

Tim nak nechci pomlouvat RMEcka ale na tohle pozor !!!
Jo nova revize tusim 1.8 uz je vpohode.
O rychlost nejde, ta je u USB2 dokonce teoreticky vyšší než u firewire 400 a v obojím případě několikanásobně vyšší, než kolik dokáže spotřebovat jakákoliv současná zvukovka.Ivan86 píše:Je FW verze o hodně lepší než USB? Nebo v tom není až takovej rozdíl. Jsem slyšel, že FW je mnohem rychlejší. Jenže já bych stejně vždycky nahrával jednu stopu zároveň tak by to USB mohlo taky stíhat.
No .. ja to cetl tady ale asi jsem to spatne pochopil . . .To není firewire řadič. To je kompletní zvukovka se všemi RME featurami, akorát to používá firewire konektory a kabel na propojení s externím boxem.
no ja prave uz Audiphile2496 mam,. ale premyslim ze bych rozsiril gear ato bud koupim novej kompl (tedka mam pentium 4 2.4 Ghz s 1gb ram, coz je sice ok, ale chvilema pri hodne efektech uz cpu nestiha), nejakej dvoujadrovej intel, anebo ze bych koupil misto te audiofilky nejakou lepsi zvukovku.Venti píše:BS, urcite pri RME budes mat aj lepsi zvuk z monitorov ako pri Maudiu. Ak si mozes dovolit RME nerozmyslaj nad Maudiom.