Apogee DUET

Interní a externí zvuková rozhraní
aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 19 srp 2008 07:35

f.un: hej to uz znie zrozumitelnejsie :) (ja tu audiofire pouzivam len pod windows, tak mozno preto som s nou nikdy nemal problem)
tak vela stastia
jihad on riaa & soza.

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 19 srp 2008 07:49

keby mne slapala bez problemov tak urcite neinvestujem do 2x drahsej zvukovky s 2x menej IN/OUT :) zvukovo mi Audiofire bohate stacila,zvuk bol mnami,raz som ju porovnal s Mackie Onyx Satellite a Mackie som hned na druhy den vratil,aj ja taky laik som pocul rozdiel vo zvuku
teraz uz len verim,ze Apogee ma super odladene ovladace,kedze sa fokusuju iba na OSX,zatial nemam pochyb
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 19 srp 2008 08:15

Pytkin píše:poshook " to by snad malo fungovat aj s hocijakou lacnou M-Audio kartou , ne ?
fungovat to bude, ale s rozdielnym vysledkom. ked porovnam nahravku cez Jomeek ThreeQ + Onyx400F, pripadne len cisto Onyx400F s DUET, nahravka s DUET znie kompaktnejsie, plnsie a nic mi na nej nevadi. cez Onyx je zvuk tensi a akoby rozbitejsi v stredovyskach

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 srp 2008 09:05

f.un: jen tak mimochodem tu ECHO audiofire 2 mam taky a to je fakt hrozna karta, uz nikdy bych si ji nekoupil... zvuk fak nic moc drivery taky... sic na Macbook Pro to chodilo jaks taks... ale co mi prisla zpet RME fireface tak to je fakt slusnej rozdil ve vsem... a to i pd windows... napr: tam u echo kdyz neco zmenim v tom ovladacim panelu a pak ho vypnu tak to ukladna do pameti a pritom v tom zacne praskat a tak atd... no nic radsi...
jinak ta echo chodi lip s TI FW chipem....

a jak pouzivas ten Noatikl? jakoze mas spustenej DAW (logic) a z nej posilas noty prez IAC driver? tam by mohl bejt problem v tom IAC driveru...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 srp 2008 10:31

poshook " vies nahravat cez 2 zvukovky naraz ? trebars ONYX + DUET ? fakt by ma zaujimalo porovnanie ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 19 srp 2008 11:25

Pytkin píše:poshook " vies nahravat cez 2 zvukovky naraz ? trebars ONYX + DUET ? fakt by ma zaujimalo porovnanie ..
neviem :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 srp 2008 11:30

poshook : hmm .. skoda .. chcelo by to A/B porovnanie

adam_kurutz
Příspěvky: 268
Registrován: 15 srp 2007 22:27

Příspěvek od adam_kurutz » 19 srp 2008 11:43

no ja mozem spravit akurat tak porovnanie Duet-u a internej zvukovky MBP :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 srp 2008 11:57

adam : to asi nebude to prave orechove :)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 19 srp 2008 12:18

Pytkin píše:adam : to asi nebude to prave orechove :)
mam ale dve nahravky, jedna cez Joemeek + Onyx a druha cez DUET, obe na AT4040, obe hovorene slovo akurat iny text, nahovoril ten isty hlas

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 srp 2008 13:51

poshook : rozumnejsie by bolo vyhodit joemeek .. skusit cistu zvukovku .. ale to j e jedno .. podstatne je mat rovnaky signal .. aby si mohol robit A/B porovnanie ..

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 19 srp 2008 16:39

a jak pouzivas ten Noatikl? jakoze mas spustenej DAW (logic) a z nej posilas noty prez IAC driver? tam by mohl bejt problem v tom IAC driveru...
najskor musim spustit midipipe,v nej nastavit virtualne porty midi in a midi out,tie vyuzivaju iac driver na prepojenie s DAW..potom spustim Noatikl,tam nastavim midi output a synchonizaciu a potom spustim napr Logic a v nom tiez len drobne nastavenia midi a sync,a ked si otvorim 16 midi stop a kazdej priradim midikanal od 1 do 16 tak Noatikl bude generovat midi pre kazdy kanal zvlast
Noatikl je vlastne taky virtualny hrac,ktory ovlada hudobnu teoriu (miesto mna) a podla mojich vstupnych poziadaviek a nastaveni "vymysla melodie,rytmus a tak...zaujalo ma to tak som si stiahol demo (vyzera byt plne funkcne na 30 dni)..

dnes rano mi prisla takato odpoved:


My best guess is that since upgrading your Mac's soundcard, you might have left something pointing to your old soundcard. Double-check Noatikl's MIDI output destination, check your IAC settings, and make sure that Logic & Apogee haven't got any references anywhere to your old soundcard! Hopefully some investigation along those lines might help...

mozno tam robia neplechu nejake zabudnute audiofire libraries
tu ECHO audiofire 2 mam taky a to je fakt hrozna karta, uz nikdy bych si ji nekoupil... zvuk fak nic moc drivery taky


mne zvukovo vyhovovala,len tie ovladace a ten ovladaci panel,detto...mal som ho radsej stale otvoreny,lebo to vypadavanie zvuku pri zapinani...
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Odpovědět