Audiophile fireware VS Ableton

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 kvě 2006 13:04

ACPI wokna prevedes na ne-ACPI tak, ze si v device manageru u polozky computer das zmenit driver ACPI Uniprocessor (nebo Multiprocessor) PC na STANDARD PC. Ale bacha, po rebootu to bude chtit nainstalovat znova vsechny drivery.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 kvě 2006 13:09

kermitak: diky tato... to je jedna z tych sprostosti, ktoru musis hladat v systeme do smrti a aj tak ju nenajdes (podobne ako vypnut autoplay alebo hladanie v zip suboroch - to mi nemusis hovorit, to uz viem ;) )

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 29 kvě 2006 13:54

kexik píše:kermitak: diky tato... to je jedna z tych sprostosti, ktoru musis hladat v systeme do smrti a aj tak ju nenajdes (podobne ako vypnut autoplay alebo hladanie v zip suboroch - to mi nemusis hovorit, to uz viem ;) )
ako vypnem autoplay? :oops:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 kvě 2006 14:36

rychlejsie bolo naguglit ako napisat ;)
* Click Start
* Click Run
* Enter GPEDIT.MSC
Group Policy mmc will popup. On left panel:
* Double-click Computer Configuration to open submenu
* Double-click Administrative Templates to open submenu
* Double-click System to open submenu
* Double-click Turn autoplay off option which will be near the bottom of the list in the right panel.

The default is the Not configured . Set it to Enabled.

oersted
Příspěvky: 21
Registrován: 12 bře 2003 09:52

Příspěvek od oersted » 30 kvě 2006 11:58

Nektere PC bohuzel znemu ACPI ovladace nenabizeji:-(Co pak???
viz.

ACPI wokna prevedes na ne-ACPI tak, ze si v device manageru u polozky computer das zmenit driver ACPI Uniprocessor (nebo Multiprocessor) PC na STANDARD PC. Ale bacha, po rebootu to bude chtit nainstalovat znova vsechny drivery.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 kvě 2006 12:01

no to je jasne uz z toho ze nejde vypnut acpi v biose... proste mas acpi pocitac a nejde nastavit prerusenia rucne... takze bud vypnut usb alebo kupit pcmcia radic

oersted
Příspěvky: 21
Registrován: 12 bře 2003 09:52

Příspěvek od oersted » 30 kvě 2006 12:38

Kurna ja se z toho.....Dyk to neni mozny.Ach,jo!No jinac dik.Je fakt ale s podivem,ze evidentne problemove veci nenabizi zadnou moznost zmeny!!!Je to postavene na hlavu.Mozna existuje moznost rucniho prestaveni IRQ u ACPI systemu?Pokud by jste na to nekdo narazil dejte prosim vedet.Ma cenu psat na helpDesk Microsoftu???Mate s nim nekdo zkusenost?

oersted
Příspěvky: 21
Registrován: 12 bře 2003 09:52

Příspěvek od oersted » 02 čer 2006 14:35

PCMCIA fireware karta to vyresila.Ale nasel jsem zajime informace na webu microsoftu.To jen pro nekoho kdo se tim bude vztekat taky jako ja:-)

http://support.microsoft.com/kb/299340/

http://support.microsoft.com/kb/314068/EN-US/

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 02 čer 2006 14:59

diky moc, to s tou F5 je moc zaujimava vec...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 čer 2006 22:21

ja by som len upresnil , ze je to Firewire .. To len tak , aby se to nepletlo ..

Odpovědět