ESI Waveterminal 192M ma kvalitni Mic PreAmpy?

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2006 18:16

pises ze ho niekto inzeroval za 3000 .. z toho usudzujem , ze ho ides kupit ..

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

a

Příspěvek od pc.masters » 14 bře 2006 21:02

Pytkin píše:pises ze ho niekto inzeroval za 3000 .. z toho usudzujem , ze ho ides kupit ..
Jo aha, omlouvam se, uz ho stejne prodal...dostal jsem mix BOSS BX-800, nikde na netu ho nemuzu najit, ale, ma 8x vstup u kazdeho predzesilovac...teda asi je to preamp, je tam nahore potak GAIN a a u minima je napsano LINE a u maxima MIC...kdyz dam signal z discmanu a dam to treba na MIC, je to uplne mega moc prebuzeny....myslis ze to je preamp?Potom je tam bass, treble, z leveho do praveho kanalu a jeste effect, da se tam pripojit effector....ja mam ekvalizer technics, da se tam dat i hall atd...slo by to tam myslis?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2006 22:48

pc.masters : mal by si sa naucit sa vyjadrovat .. aby ti bolo rozumiet o com hovoris .. ten boss je viac menej na hovno .. budes mat problem s monitoringom .. detto s behringerom .. nechapem inak preco pises ze ten behringer (ktory je uz predany) je lepsie vybaveny ako Sound craft , ked je to naopak .. ale ako som uz povedal .. komu nie je rady , tomu neni pomoci .. inak .. dost sa netesim na to .. ako to vsetko v garazi zapojis .. hned zistis prve problemy .. zistis preco si kupil zle .. a ako zacne zaplavovat toto forum dalsimi otazkami , ako spravit zvuk aby nebol gula atd atd ..

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

a

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 08:38

Fakt nechapu co je na tom SoundCraftu lepsiho...Jednie asi 2 vystupy na sluchatka a tlacitko rec...to je tak vsecko...a asi to, ze jste z te znacky udelani...uz se to radsi neptam....a proc je tento web www.xxx.CZ kdyz tu sou stejne sami Slovaci?Si to nechte prehodit na SK....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 11:41

pcmasters: 1 ten soundcraft ma lepsie creva, cez fadery a konektory az po vnutorne zapojenie 2 http://fr.audiofanzine.com/produits/ind ... 21572.html na prvy pokus v google 3 este trochu poprovokuj a skoncis ako digitalwave, a sice ze budes kazdemu na smiech a nik sa stebou nebude vazne bavit

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 11:54

kexik píše:pcmasters: 1 ten soundcraft ma lepsie creva, cez fadery a konektory az po vnutorne zapojenie 2 http://fr.audiofanzine.com/produits/ind ... 21572.html na prvy pokus v google 3 este trochu poprovokuj a skoncis ako digitalwave, a sice ze budes kazdemu na smiech a nik sa stebou nebude vazne bavit
Co chces slyset?Ze si maximalni seff zes to nasel?Ok, tak sem curak a nenasel sem to...Kdybys mi radsi rekl proc to bude uplne na hovno a jestli to ma mikrofonni predzesaky...To ale ne...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 12:44

ja hovorim za seba ze uplne nahovno to nebude. ak si spomenies, tak moj nazor je ze ti mix netreba. toto si dostal, ok, skus to pouzit. mic preampy to ma, je to primitivny ale v zaklade vybaveny mixacik. musis si hlavne zvyknut ze nie vsetci budu mat uplne identicky nazor, musis si to nejak spriemerovat... a hlavne sa prosimta posun niekam dopredu, nieco sprav, a potom ries vzniknuty stav, zda sa ze sa tocis dokolecka. ok, mas boss, mikrofon, kup emu0404 a zacni s tym nieco robit. mas o 200% lepsie vybavenie nez mala na zaciatku vacsina z nas.

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

a

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 16:17

kexik píše:ja hovorim za seba ze uplne nahovno to nebude. ak si spomenies, tak moj nazor je ze ti mix netreba. toto si dostal, ok, skus to pouzit. mic preampy to ma, je to primitivny ale v zaklade vybaveny mixacik. musis si hlavne zvyknut ze nie vsetci budu mat uplne identicky nazor, musis si to nejak spriemerovat... a hlavne sa prosimta posun niekam dopredu, nieco sprav, a potom ries vzniknuty stav, zda sa ze sa tocis dokolecka. ok, mas boss, mikrofon, kup emu0404 a zacni s tym nieco robit. mas o 200% lepsie vybavenie nez mala na zaciatku vacsina z nas.
Ok, todle je dobry.Mam teda 2mic, v podstate predzesilovace a koupim zvukovku...jeste teda posledni otazka: Nezdupu nic tou e-mu 0404....?Diky :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 17:23

nezdupes... ani ziadnou inou pci kartou okolo tej ceny co sa tu spominali (audiophile, julia, atd)

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 17:56

kexik píše:nezdupes... ani ziadnou inou pci kartou okolo tej ceny co sa tu spominali (audiophile, julia, atd)
Jeste sorry :oops: Kexiku, portebuju neco objasnit...Na e-mu 0404 to chapu...ma 2stupy(2x jack samice) a 2vystupy (2x jack samice).Ale treba na Audiophile 2496 to nechapu...dyt tam jsou 4cinche...to bych pochopil kdyby mnela 1vstup a jeden vystup...Jak muze myt 4vstupy a 4 vystupy kdyz ma 4 cinche??? :shock: a na Julii to asi chapu...jsou tam 4 6,3mm jacky...takze 2 (mono??) vstupy na jacka a 2(stereo??) vystupy na jackovi...PLS, jak to je...?Zacina se mi vic libit ta Julia...vim, otravuju, ale chapejte...pak se budu bit do hlavy.A na co jsou ty asymetricke a symetricke???Na Julii? Pouziju to??Diky za trpelivost Kexiku...

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 15 bře 2006 18:13

a proc je tento web www.xxx.CZ kdyz tu sou stejne sami Slovaci?Si to nechte prehodit na SK....

touto vetou si zo seba urobil poriadneho debila... :roll: ak sa budes takto chovat tak sa tu s tebou ludia prestanu bavit...


ale.... ak hovorite o soundcraft compact (mam ho doma) tak je lepsi uz len kvoli tomu ze ma busy. teda cez neho mozes zaroven nahravat aj monitorovat. to nema ziaden mix v tejto cenovej skupine.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 bře 2006 18:39

pc.masters píše:
kexik píše:nezdupes... ani ziadnou inou pci kartou okolo tej ceny co sa tu spominali (audiophile, julia, atd)
Jeste sorry :oops: Kexiku, portebuju neco objasnit...Na e-mu 0404 to chapu...ma 2stupy(2x jack samice) a 2vystupy (2x jack samice).Ale treba na Audiophile 2496 to nechapu...dyt tam jsou 4cinche...to bych pochopil kdyby mnela 1vstup a jeden vystup...Jak muze myt 4vstupy a 4 vystupy kdyz ma 4 cinche??? :shock: a na Julii to asi chapu...jsou tam 4 6,3mm jacky...takze 2 (mono??) vstupy na jacka a 2(stereo??) vystupy na jackovi...PLS, jak to je...?Zacina se mi vic libit ta Julia...vim, otravuju, ale chapejte...pak se budu bit do hlavy.A na co jsou ty asymetricke a symetricke???Na Julii? Pouziju to??Diky za trpelivost Kexiku...
to su profi karty a vstup sa mysli MONO! nenechaj sa spliest tym ze su tam stereo jacky, tymi sa realizuje symetricky vstup! vsetky tri karty maju 2in/2out, cize ide z toho dostat jeden stereo vystup a jeden stereo vstup + spdif I/O, ktory maju na rozdiel od onboard zvukoviek nezavisle routovatelny, tj moze na spdif out ist iny signal ako na line out, alebo s inou hlasitostou, co su tie dalsie dva kanaly, cize 2 kanaly po linke a dva po digitale, ako dnu, tak aj von
co je symetricky vstup zistis pouzitim tlacitka hladat kde napises "XLR vstup" + kdesi tu je slovnicek pojmov pre zaciatocnikov

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 20:20

Solarfall píše:a proc je tento web www.xxx.CZ kdyz tu sou stejne sami Slovaci?Si to nechte prehodit na SK....

touto vetou si zo seba urobil poriadneho debila... :roll: ak sa budes takto chovat tak sa tu s tebou ludia prestanu bavit...


ale.... ak hovorite o soundcraft compact (mam ho doma) tak je lepsi uz len kvoli tomu ze ma busy. teda cez neho mozes zaroven nahravat aj monitorovat. to nema ziaden mix v tejto cenovej skupine.
sem si toho vedom...sorry, vybuch sem...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 20:23

to je MONO???Takze kdyz tam zapojim ten mix co ma 2vystupy levy a pravy, tak mam oba in v prdeli?? :cry: a kdyz tu zvukovku zapojim do zesilovace...kam jinam?? :)) tak mam taky oba vystupi v haji???To uz mozna ta esi waveterminal 192M :((

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 15 bře 2006 20:24

i kdyz mozna ze vic potrebovat nebudu ...:)
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Odpovědět