Zdravím,
mám NB s integrovanou zvukovkou a chěl bych si pořídit nějakou lepší externí. Hlavní účel je pro poslouchaní hudby (mp3 -192kbs a lepší) a filmů, většinou přes sluchátka (SENNHEISER HD 280 PRO). Cena tak do 2000Kč.
Díky za tipy.
do 2000 nebude nic. edirol ua-1ex za asi 2700 a m-audio transit a behringer fca202 asi tiez za tolko. je prakticky jedno, pre ktoru sa rozhodnes, behringer ma vyhodnejsie fw pripojenie, tie dalsie dve maju ale digitalny IO. edirol a behringer ma aj extra sluchatkovy vystup s potenciometrom.
menej stoji len uca202 od behringeru ale to nie je velky kvalitativny narast oproti integrovanemu rieseniu.
behringery kupis tu: http://shop.audiopro.cz/katalog/zvukove ... re-a-midi/
ano... ak ti ide o naozaj kvalitny posluch. hrat to bude, pravda, aj bez neho.
mimochodom, nemyslim ze bude sonica lepsia ako ten uca202. je to takisto 16/48 klobasa v consumer triede. behringer ma aspon sluchatkovy amp.
Sonica umí 24/96 a je tam docela slušnej DAC od AKM. Bohužel sluchátkový zesilovač je v tomto případě nezbytný, protože v kartě není výstupní zesilovač a DAC samotný to neutáhne
"nezbytný zesilovač" - to opravdu, když zapojim sluchátka (cca 60Ohm impedance) do té externí zvukovky a nastavím v PC normální hlasitost, tak nic neuslyším?