Jake zvukovky na 24 kanalu ?

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 20 čer 2007 01:00

no problem... dik

PS: az tam pojedes, bud zvedavy, at jsi pripraven na me vsetecne otazky...
PPS: kolik jsi jich uz prodal, prvni?
dik

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 20 čer 2007 19:42

Přílohy
sslxzadek.jpg
sslxzadek.jpg (320.21 KiB) Zobrazeno 778 x
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 21 čer 2007 02:14

Dik. Jen tak mimochodem, do ceho mu vedou ty tascamy? Pathcbay, nebo do mixu. Zatim jediny pro me zajimavy mix co jsem nasel, ktery ma tascam diry, je mackie onyxove rady. Problem je ten, ze na ebay nejsou za rozumny peniz k sehnani. Ja uvazuju o mackie 24.8 nebo radsi 32.8, pro male projektove studio je to standard, jde dobre sehnat, ale nema tascam diry. Co ma ten clapek (jestli to neni tajne) za setup? Hobbysta to nebude..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 čer 2007 21:31

Vedemu to z 24 direct-outu z pultu a osmi se to vraci z5. Jo a nejsou to standard TASCAMy je to 8x symetrickej analog na CANNON 25pin tusim female, ale zapojenej jinak nez standardni TASCAM (zapojeni je v manualu).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 čer 2007 22:10

piere niko : kabely si zrobis (alebo nechas zrobit) .. v tom neni problem ..

inak ja by som do studia radsej bral prevodniky s preampami , nez mixpult .. v dnesnej dobe analogovy pult na naberanie mi pride zbytocny ..

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 22 čer 2007 03:55

Pytkin píše:v dnesnej dobe analogovy pult na naberanie mi pride zbytocny ..
jo , to asi jo, ale ja chci venku hlavne michat. Hw efekty, synthy a tak... samozrejme nabirat taky, a ten mackie by mel poslouzit dobre na oboji. Kazdopadne dik

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 22 čer 2007 04:02

Pytkin píše: ja by som do studia radsej bral prevodniky s preampami
Me se ten SSL fakt libi, i z recenzi na GS. Nicmene, co bys jsi doporucoval ty? RME ? Apogee je podle me predrazena firma. Opravdu nemam zas takovy prehled, tak trochu tapu. Dik

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 22 čer 2007 09:20

Ten zakaznik je jeden muj zak--a muzu potvrdit ze SSl je solid stable, a ze zvuku jsem si sedl na zadek..
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 22 čer 2007 09:30

Moc pěkné, až mi doslouží RME, skoro bych se nad tím i zamýšlel. Mám 24ku pult a teď jen 18 DA, takže tohle by bylo moc hezké rozšíření. A ta cena skutečně (samozřejmě v poměru k nabízenému) není vůbec šílená.

Saša

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 čer 2007 14:32

piere niko : no trebars presonus na mna posobi velmi seriozne .. nemal som ich prevodniky v rukach .. ale verim ze su OK ..

Analogove miesanie .. to musis mat fakt vymakany pult .. taketo mackie pulty na to podla mna nie su vhodne .. a su nepohodlne tym ze nemas total recall .. mozno ak by si tocil dake dlhodobe projekty .. ale ak mas skakat z projektu do projektu , tak to je nepouzitelne .. osobne sa mi zda rozumnejsie miesanie v pocitaci s DSP kartami (dnes uz aj pomali s nativnymi pluginmi) ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 čer 2007 21:45

Pytkin píše:piere niko : no trebars presonus na mna posobi velmi seriozne .. nemal som ich prevodniky v rukach .. ale verim ze su OK ..
... ;-DDD
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 čer 2007 22:02

safa : preco sa smejes ? vsade citam len chvalu .. trebars ked kayko kupil mackie d8b , tak som cital dakde na forach ludi co to chvalia .. ze pult je super , len ma uplne zle prevodniky .. cez adat zapojili presonus prevodniky a chvalili to do nebies .. proste mam z presonusu dobry pocit .. tak ako vacsina tu ma zly pocit z behringera (medzi ktorych ja nepatrim ) ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 čer 2007 22:21

... jasne, jasne ... ani ja proti Presonusu nic nemam, ani proti Behringru, Tapcu, Mackie, Phonicu, ALTOu, ... nemam proste nic proti nicemu ;-) . Pokud mam k necemu vyhrady tak jsou to konkretni produkty ale nikdy znacky a i tak jsou to moje osobni vyhrady.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět