Jake zvukovky na 24 kanalu ?

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Jake zvukovky na 24 kanalu ?

Příspěvek od Pierre niko »

Vidim to na 3x Fireface. K vuli kompatibilite a hladkemu chodu bych chtel 3x stejnou zvuknu. Uvazoval jsem i o Motu, ale cetl jsem dost zapornych ohlasu. O uzivanem kompu neni dosud rozhodnuto, ale klonil bych se do budoucna k Apple. Existuji i lepsi reseni? Jake? Dik moc

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x »

A kde jsi cetl ty zaporne ohlasy na MOTU? Mam PCI424 + 2408 MKII, 2408 MkIII a 24i a naprosta spokojenost stabilita a super zvuk. (72 kanálů btw., ted se chystam na ještě jedno 24i)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

martinrx
Příspěvky: 323
Registrován: 04 bře 2007 22:07
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

motu je úplně v pohodě. a lepší řešení než apple není. :wink:

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x »

Já to jedu na PC a OK. Prodal jsem MIDI interface na LPT ten byl otravnej pri instalaci. ale PCI424 je v pohode. Mimochodem to PCI424 je nejlepsi reseni pomer cena/vykon.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Re: Jake zvukovky na 24 kanalu ?

Příspěvek od Ctirad »

Pierre niko píše:Vidim to na 3x Fireface. K vuli kompatibilite a hladkemu chodu bych chtel 3x stejnou zvuknu.
Probůh proč 3? Samotná fireface už má 26 kanálů! 8 analogů onboard, 2x ADAT (tj. dalších 16) a S/PDIF (2).

Další zajímavá možnost je Presonus Firestudio s obdobným počtem I/O.

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko »

Chci 24 analog IN a 24 OUT. V co mozna nejlepsi kvalite (prevod), za kterou si rad priplatim. Je fakt, ze by byla blbost nevyuzit toho ADATu. Dik

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

piere niko : odporucam adat kartu do PC (alebo mozno dnes uz lepsie MADI) .. trebars RME 9652 .. a k tomu prevodniky .. tam uz sa da vyberat podla penazenky .. zacat mozes trebars pri presonuse ..

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko »

Ok, tak tri zvukovky, to bylo plne vedle. Koukal jsem na RME sortiment, ktery je mi sympaticky, a jak jsem zjistil, da se na jejich sortimentu postavit docela zajimavy system. Ma nekdo z vas takovy system, popripade vite koho se zeptat? Nejake nahravaci studio. Dik

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu »

Myslim si,ze by za zvazeni stal i digidesign 003.

http://www.digidesign.com/index.cfm?lan ... temid=5028

rastika
Příspěvky: 250
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Příspěvek od rastika »

Zdar . ked chces priplacat tak aj toto je riesenie:
http://www.solid-state-logic.com/music/ ... _link.html

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

piere niko : Aky system mas na mysli ? ADAT ? MADI ?

U nas mame 2xRME9652 , to konvertujeme cez RME convertory na AES/EBU a to ide do pultu YA DM2000 .. Ale zrovna som kukal cez weekend , ze by nebolo spatne to cele vyhodit , dat MADI kartu (~800 euro) + 64 kanalovy prevonik a AES (~2000 euro) a to by bola pekna zostavicka ..

Ten SSL prevodnik co navrhuje rastika vyzera vyborne .. Este tam mali daky 24kanalovy prevodnik .. od Sydexu , ktory kupili .. ten bol za slusne prachy ..

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko »

Vidim to na ADAT, ale nevim jestli nebude sample rate 48 kHz do budoucna limitujici. Stale se nvzdavam myslenky postavit svuj system na RME, i kdyz to SSL vypada taky slibne a vyslo by to i levneji, nez to co bych zaplatil za RME stavebnicku. Vcera jsem na tuhle SSL masinu narazil na gearsluts. Musim to poradne prozkoumat. Kazdopadne dik

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

To SSL uz jsem si zkusil a hraje to fakt vyborne (daval jsem to jednomu zakaznikovi) ... a hlavne s kartou Mixpander to nabizi neuveritelne vykonnej system za rozumnej budget.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko »

Jojo, prave o tom cele odpoledne procitam net,a ohlasy jsou vicemene vyborne. Mimochodem, nemel bys chvilku na to vyfotit mi rear panel? Jinak koukal jsem na ten mixpander, ale na zacatek to vidim na RME madi. Soumdscape kdyztak pozdeji. Dik

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

uz to ma zakaznik (i kdyz je fakt, ze k nemu odpoledne pojedu) ale najdes to v manualu.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět