Jakou zvuk.kartu?-Notebook (takt 1,5;RAM 512)+Masterkeyboard

Interní a externí zvuková rozhraní
delay

Příspěvek od delay »

Dobrá cena :-)
Palce držím...

tony9

E-mu 1616M

Příspěvek od tony9 »

Máte někdo tuto kartu E-mu 1616M
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=680000

Zajímalo by mě jaké má ovladače, mě se zdá že vzhledem k softwaru, který je v ceně je to dobrý kauf.

Ctirad

Re: řešení

Příspěvek od Ctirad »

Johnny píše:tak se mi zadařilo vydražit na e-bay zánovní M-Audio Audiophile Firewire za cca 4 tis. což beru jako dobrou cenu. Pořídím řadič a držte palce :-)
Tak jsi moc dobře neudělal. Ta FW verze má horší pajšl než USB a navíc já bych z těhle dvou nebral ani jednu. To už spíš fakt ten fasttrack, jak už tady někdo radil.

Ctirad

Re: E-mu 1616M

Příspěvek od Ctirad »

tony9 píše:Máte někdo tuto kartu E-mu 1616M
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=680000

Zajímalo by mě jaké má ovladače, mě se zdá že vzhledem k softwaru, který je v ceně je to dobrý kauf.
I kdyby k tomu žádný software nebyl, tak je to exelentní kus železa za ty peníze. Navíc je to cardbus, takže prakticky PCI. Otázka jsou právě ty ovladače, jako u všech E-mu.

Johnny F

CME UF8+IBM T40+M-Audio Firewire Audiophile

Příspěvek od Johnny F »

Hotovo.
Kombinace masterkeyboardu CME UF8 + ext.zvuk.karty M-Audio Firewire Audiophile + notebooku IBM T40 šlape naprosto skvěle a zatím úplně spolehlivě. Nic se nekouše, jedou zároveň audio tracky, zároveň VST pluginy typu Steinberg Grand, NI Elektrik Piano, metronom nasměrovaný zvlášť do jednoho výstupu, ostatní do druhého výstupu na PAčko.....

Je to PŘESNĚ tak jak jsem to chtěl :-)

Diskuze s vámi zde mi rozhodně pomohla, proto všem ještě jednou díky.

Honza

PS to Ctirad: Nemyslíš, že je to spíše otázka použití a taky poměru cena/výkon? Potřeboval jsem to pro splnění požadavků uvedených úplně na začátku diskuze - nejde mi příliš o super parametry pro nahrávání, velké kvantum vstupů/výstupů atd.; latence karty je pro mne naprosto přijatelná, dále netrpím žádným lupáním ani se neobjevují jiné problémy. Po úvaze jsem se navíc raději přiklonil k firewire než k usb, dále cca 2.300 rozdílu v ceně jsou pro mne též významné. Proto si nemyslím, že by moje volba byla špatná (a zároveň netvrdím, že je nejlepší - prostě mi vyhovuje)

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Přesně tak, je to vždycky otázka poměu cena/výkon. A zrovna ty externí audiophile poměr nemají moc extra. Tím ale nechci říct, že nefungují, jenom, že se dá vybrat za stejné peníze i lépěji.

md3

Příspěvek od md3 »

nestacilo by teoreticky tohle? http://shop.audiopro.cz/?id=BE3500008

MIDI porty vlastne nejsou potreba, kdyz se daji ty klavesy pripojit pres USB

Odpovědět