Jednoduchy Audio Interface

Interní a externí zvuková rozhraní
fagaras chalturscik
Příspěvky: 23
Registrován: 23 kvě 2006 13:07

Re: Jednoduchy Audio Interface

Příspěvek od fagaras chalturscik » 19 bře 2007 10:40

bassline píše:
bassline píše:Zdar, planoval som si povodne zaobstarat kartu audiophile 2496 ale kedze som zistil ze to nema sluchatkovy vystup tak som nuteny sa obzriet po niecom inom.
No ja som VOL, toto je presne to co som potreboval, preco som to predtym kua nenasiel http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=62&page=1

nechce kupit niekto to FCA202?
MAYA44 - mam predchozi verzi a spokojenost. Tahle novejsi ma lepsi podporu prehravani ve 192 kHz a zda se i papirove lepsi parametry ... Obcas mivam problemy s latenci pri prehravani audia/videa z Media Playeru - zvuk je trhany, kdy ji musim ruzne prepinat - 128samples na 256samples atd... Zvlastnosti je taky hlaska "IRQ Conflict" ktera nezpusobuje zadny problemy a v manualu je doslova uvedeno, aby si ty hlasky uzivatel nevsimal, pokud karta hraje. Predpokladam, ze tahle verze MAYA44 bude lepsi. S tim Behringerem ti neporadim, co s nim...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 19 bře 2007 11:05

fagaras:...s tym sa neda asi uz nic urobit...proste zbabrali MME drivre, co dodat, nechapem ako mozu vypustit nieco do predaja ak to nefunguje...jasne ze chyba moze nastat, ale oni ani neurobili ziaden update driveru co to riesi...idem im pisat na support...

fagaras chalturscik
Příspěvky: 23
Registrován: 23 kvě 2006 13:07

Příspěvek od fagaras chalturscik » 19 bře 2007 12:51

bassline píše:fagaras:...s tym sa neda asi uz nic urobit...proste zbabrali MME drivre, co dodat, nechapem ako mozu vypustit nieco do predaja ak to nefunguje...jasne ze chyba moze nastat, ale oni ani neurobili ziaden update driveru co to riesi...idem im pisat na support...
... ta moje MAYA44 je model snad este z roku 2005 a i s tema hlaskama to funguje :) ... update probehl co vim tak jeden a ten resil jeste mensi latenci, nez ten puvodni driver... Jinak ale ta karta bezi skvele... Uvedena MAYA44 se zda byt o tridu vyse...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 19 bře 2007 13:32

inak aky je rozdiel medzi AUDIOTRAK MAYA44 MKII a ESI MAYA44 ? Vyzeraju to byt rovnake karty podla features, co ma AUDIOTRAK spolocne s ESI firmou ze sa tak podobaju tie karty?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 bře 2007 14:15

to je ta ista firma... prebehli nejake fuzie a nakupy...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 20 bře 2007 00:22

bassline píše: Pri prehravani zvukov windowsom (systemove zvuky, winamp, media player, atd.) sa na zaciatku zvuk zasekne, prerusi sa, ale potom uz ide dalej...pri prehravani v nejakej audio aplikacii cez ASIO ale nie je problem...skusal som nahodit novy system uplne nanovo, bez service packu 2 a nepomohlo...
... dela to jenom na tomhle nebo i na jinejch pocitacich ? Zkousel jsi to s jinym FW radicem (tusim ze doporuceny jsou s chipsetem TI) ?

Zkousel jsi se obratit o radu k prodejci potazmo zastoupeni znacky na SK ?

Ceho se ti dostalo z Behringeriho supportu ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 bře 2007 08:55

safa:...v okoli nemam ziadne ine pocitace s FW rozhranim, takze to nemam kde inde vyskusat...ale hladal som po celom nete nieco o tomto probleme a nasiel som na forach zmienky o tom ze to robi aj inym uzivatelom tohto interfacu. Mozno ze je problem s konkretnym HW pocitaca, mozno ze to nejak nespolupracuje s C2D procesormi alebo maticnou doskou, neviem, ale myslim si ze je skor chyba v ovladacoch tohto interfacu. Na support som este nepisal, ale kazdopadne sa chystam.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 23 bře 2007 16:35

mmmno me to tady treba nedela ani na notebooku ani na normalnim kompu. Co ti na to rekl prodejce ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 23 bře 2007 17:57

mas nastavene FCA202 ako vychodziu kartu? ovladacie panely->zvuk a zvu zariadenia->zvuk...ak klepnes na zalozku zvuky tak tam je zoznam zvukov windowsu, klikni na prehraj...uz tam sa mozes presvedcit ze sa to na zaciatku pri prehravani stale prerusi...ale ak ti to prehrava plynule tak neviem...ake mas verzie ovladacov a aky firmware? v control paneli behringeru to pisu dole na spodku ( pokial nie, mas starsie drivre)...nepisal som este na support nedostal som sa k tomu, doma som na to nemal cas, ak napisem a dostanem odpoved hodim to sem.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 23 bře 2007 18:38

Ted tu nemam FCAcko takze ted to nezkusim, Zkusm az se nam vrati ...

Nemyslel jsem na nemeckej support, myslel jsem jestli ses neptal tam kdes to koupil ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět